آموزش کبسه مرغ

کبسه مرغ یکی از غذاهای خوشمزه عربی است که با مواد مختلف درست می‌شود. برای دیدن آموزش آشپزی این غذا، با رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۳ نفر
ران مرغ ۳ عدد
برنج ۳ پیمانه
پیاز ۲ عدد متوسط
فلفل دلمه‌ای ۱ عدد
گوجه‌فرنگی ۲ عدد متوسط
رب گوجه‌فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
پاپریکا و ادویه کبسه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

دستور پخت کبسه مرغ

آماده کردن تکه های مرغ

برای درست کردن کبسه مرغ خوشمزه، ابتدا تکه‌های مرغ را خوب می‌شوییم. سپس آن‌ها را با یک دستمال تمیز خشک کرده و در یک ظرف می‌گذاریم. بعد مقداری نمک، فلفل سیاه، پاپریکا و زردچوبه را با ۲ قاشق غذاخوری روغن مایع مخلوط می‌کنیم.

استراحت دادن

در این مرحله، مخلوط ادویه‌ها و روغن را با دست روی مرغ ماساژ می‌دهیم تا طعم‌دار شود. سپس مرغ را به مدت یک ساعت در یخچال قرار می‌دهیم. بعد از یک ساعت، یک قابلمه را روی حرارت می‌گذاریم.

سرخ کردن مرغ ها

سپس مقداری روغن مایع به تابه اضافه می‌کنیم و وقتی روغن داغ شد، تکه‌های مرغ را در تابه می‌گذاریم تا کامل سرخ شوند. بعد از سرخ کردن، مرغ‌ها را از قابلمه خارج کرده و کنار می‌گذاریم.

تفت دادن پیاز ها

در این مرحله، پیازها را به صورت نگینی ریز خرد می‌کنیم. سپس کمی روغن به قابلمه اضافه کرده و پیازهای خرد شده را تفت می‌دهیم تا طلایی شوند. بعد ادویه کبسه و مقداری فلفل سیاه و زردچوبه را به آن اضافه می‌کنیم.

اضافه کردن رب گوجه فرنگی

حالا گوجه‌فرنگی‌های پوست کنده و رب گوجه‌فرنگی را اضافه می‌کنیم و به خوبی تفت می‌دهیم تا مواد خوب مخلوط شوند. بعد از اینکه مواد خوب ترکیب شدند، برنجی را که از قبل خیس کرده‌ایم، به قابلمه اضافه می‌کنیم.

افزودن آب

حالا تکه‌های مرغ را هم به قابلمه اضافه کرده و به اندازه‌ای آب می‌ریزیم که سطح برنج را کمی بپوشاند. سپس روی درب قابلمه را با فویل آلومینیومی می‌پوشانیم و چند سوراخ روی فویل ایجاد می‌کنیم تا هوا عبور کند.

پخت غذا و سرو

اکنون قابلمه را به مدت یک ساعت در فر که از قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم قرار می‌دهیم تا غذا آماده شود. اگر فر نداریم، می‌توانیم برنج را در گاز بپزیم تا دم بکشد.