آموزش کبه سیب زمینی

کبه سیب زمینی یکی از غذاهای خوشمزه عربی است که با مواد مختلف تهیه می‌شود. برای مشاهده این آموزش آشپزی با وبسایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سیب زمینی ۴ عدد بزرگ
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
پیاز ۲ عدد متوسط
جعفری ۱ قاشق غذاخوری
کاری و پاپریکا به مقدار کافی
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

دستور پخت کبه سیب زمینی

مرحله اول

برای تهیه کبه سیب زمینی خوشمزه، ابتدا سیب زمینی‌ها را همراه با ۲ پیمانه آب در یک قابلمه بزرگ می‌گذاریم و روی حرارت متوسط می‌گذاریم تا بپزند. بعد از اینکه نرم شدند، پوست آنها را می‌گیریم.

مرحله دوم

در این مرحله، سیب زمینی‌ها را همراه با روغن زیتون و مقداری نمک و فلفل سیاه و ادویه در یک کاسه بزرگ می‌ریزیم و خوب له می‌کنیم تا یکدست شود. اگر خواستید، می‌توانید ۱ قاشق غذاخوری پودر سوخاری هم اضافه کنید.

مرحله سوم

حالا برای تهیه مواد میانی کبه، پیاز را به صورت ریز خرد می‌کنیم و به همراه کمی روغن در یک تابه تفت می‌دهیم تا سبک شود. سپس گوشت چرخ کرده را به آن اضافه می‌کنیم و کمی نمک، زردچوبه و فلفل سیاه می‌زنیم.

مرحله چهارم

حالا مواد را خوب تفت می‌دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند و سرخ شود. بعد از آن، جعفری خرد شده را اضافه می‌کنیم و کمی تفت می‌دهیم تا با سایر مواد خوب ترکیب شود، سپس تابه را از روی حرارت برمی‌داریم.

مرحله پنجم

حالا یک تابه مناسب روی حرارت قرار می‌دهیم و به اندازه‌ای روغن اضافه می‌کنیم که کبه‌ها در آن شناور باشند. پس دست‌هایمان را خیس می‌کنیم و به اندازه یک نارنگی از مایه سیب زمینی برمی‌داریم.

مرحله ششم

سپس با دست، مایه سیب زمینی را باز می‌کنیم و کمی از مایه گوشت چرخ کرده را در وسط آن قرار می‌دهیم و به شکل بیضی جمعش می‌کنیم. بعد کبه‌های آماده را در روغن داغ می‌گذاریم تا سرخ شوند.

مرحله هفتم

بعد از سرخ شدن کبه‌ها، حتما به کمک توری فلزی یا دستمال حوله‌ای، روغن اضافی آنها را می‌گیریم تا نرم و خمیری نشوند. در نهایت کبه‌ها را در ظرف مورد نظر می‌چینیم و همراه با سس دلخواه سرو می‌کنیم.