“`html
طرز تهیه کتلت بادمجان ایتالیایی
کتلت بادمجان یک غذای خوشمزه و محبوب است که در نقاط مختلف دنیا با روشهای متفاوت تهیه میشود. اگر بخواهید این کتلت را به سبک ایتالیایی و با استفاده از پنیر درست کنید، با ما همراه باشید. برای دیدن تمامی مراحل تهیه کتلت بادمجان ایتالیایی به ادامه مطلب سایت آموزشی رضیم پیش بروید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
بادمجان | ۴ عدد متوسط |
تخم مرغ | ۳ عدد |
جعفری | ۱ دسته کوچک |
پنیر پارمزان | ۵۰ گرم |
پودر سیر | ¼ قاشق چایخوری |
پودر سوخاری | ½ پیمانه |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
طرز تهیه کتلت بادمجان ایتالیایی
مرحله اول
برای تهیه کتلت بادمجان به سبک ایتالیایی، ابتدا بادمجانها را پوست کنده و به تکههای کوچک خرد میکنیم. سپس در یک ظرف مناسب دو پیمانه آب و یک قاشق نمک را مخلوط میکنیم.
مرحله دوم
در این مرحله، بادمجانهای خرد شده را به ظرف آب و نمک اضافه میکنیم و اجازه میدهیم به مدت ۱۰ دقیقه در آن بمانند. بعد از این زمان، بادمجانها را از آب نمک خارج کرده و زیر آب سرد میشوییم.
مرحله سوم
حالا بادمجانها را در یک آبکش قرار داده تا آب اضافی آنها خارج شود. سپس یک تابه را روی شعله قرار داده و مقداری روغن در آن میریزیم. بادمجانها را به تابه اضافه کرده و تا زمانی که نرم شوند تفت میدهیم.
مرحله چهارم
پس از اینکه بادمجانها کمی سرخ شدند، آنها را از تابه خارج کرده و کنار میگذاریم تا خنک شوند. سپس بادمجانهای خنک شده را با مقداری نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، پودر سوخاری، جعفری خرد شده، پنیر پارمزان و تخممرغها در یک کاسه بزرگ مخلوط میکنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله، مواد را به خوبی ترکیب میکنیم تا همه چیز به یکدستی برسد. سپس یک تابه دیگر را روی حرارت قرار داده و مقداری روغن اضافه میکنیم. وقتی که روغن داغ شد، از مایه کتلت به اندازه یک قاشق کوچک در تابه میریزیم.
مرحله ششم
اندازه کتلتها میتواند دلخواه باشد؛ میتوانید آنها را کوچکتر یا بزرگتر تهیه کنید. وقتی یک سمت کتلتها سرخ شد، آنها را برمیگردانیم تا سمت دیگرشان هم سرخ شود. در پایان، کتلتها را با گوجهفرنگی و خیارشور خرد شده سرو میکنیم.