طرز تهیه کتلت سیب زمینی با ژامبون

کتلت سیب زمینی با ژامبون یکی از غذاهای خوشمزه و ساده است که در کشورهای مختلف درست می‌شود. در ادامه، می‌توانید مراحل کامل تهیه این غذا را در سایت آموزشی رضیم بیاموزید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سیب زمینی ۴۰۰ گرم
تخم مرغ ۳ عدد
آرد ۱ لیوان
ژامبون ۱۰۰ گرم
پنیر موزارلا ۲۰۰ گرم
آرد سوخاری ۱ تا ۲ لیوان
نمک، فلفل سیاه و روغن به میزان لازم

طرز تهیه کتلت سیب زمینی با ژامبون

مرحله اول

برای شروع، سیب زمینی‌ها را بشویید و در یک قابلمه بزرگ با آب بگذارید. قابلمه را روی حرارت متوسط بگذارید تا سیب زمینی‌ها پخته و نرم شوند. وقتی که سیب زمینی‌ها آماده شدند، آن‌ها را با گوشتکوب یا چنگال له کنید یا رنده کنید.

مرحله دوم

این کار را در حالی که سیب زمینی‌ها هنوز گرم هستند انجام دهید. به سیب زمینی‌های له‌شده، یک تخم‌مرغ، کمی فلفل، نمک و آرد اضافه کنید. مخلوط را خوب ورز دهید تا خمیر به دست نچسبد.

مرحله سوم

حالا این خمیر را روی یک کاغذ روغنی پهن کنید. ضخامت خمیر باید زیاد نازک نباشد. با استفاده از یک فنجان یا قالب گرد، دایره‌هایی از خمیر برش بزنید. تکه‌های ژامبون و کمی پنیر موزارلا را روی دایره‌های خمیر بچینید.

مرحله چهارم

سپس روی این مواد دوباره یک دایره خمیر دیگر بگذارید و لبه‌های آن را با فشار دست به هم بچسبانید. سه ظرف تمیز تهیه کنید: یکی برای آرد، یکی برای تخم‌مرغ‌های باقی‌مانده و دیگری برای آرد سوخاری.

مرحله پنجم

کتلت‌ها را ابتدا در آرد، سپس در تخم‌مرغ و بعد در آرد سوخاری بغلطانید. حالا باید این کتلت‌ها را در یک ماهیتابه سرخ کنید. ماهیتابه را روی حرارت بگذارید و بگذارید کاملاً داغ شود. سپس روغن آفتابگردان را به آن اضافه کنید.

مرحله ششم

کتلت‌ها را در ماهیتابه قرار دهید و هر دو طرف آنها را به آرامی سرخ کنید تا رنگ قهوه‌ای طلایی بگیرند. سپس کتلت‌ها را روی کاغذ روغنی بگذارید و به مدت ۲۰ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه بپزید تا خوشمزه شوند.