آموزش کتلت قبرسی

کتلت قبرسی یکی از خوراکی‌های خوشمزه و بین‌المللی قبرس است که شباهت زیادی به شامی کباب ما ایرانی‌ها دارد. برای یادگیری طرز تهیه این غذای خوشمزه، در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد بزرگ
سیب زمینی ۲ عدد بزرگ
نان تست ۱ عدد
جعفری ۱ قاشق غذاخوری
پودر زیره سیاه ۱ قاشق مرباخوری
تخم مرغ ۱ عدد
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

دستور پخت کتلت قبرسی

ترکیب گوشت چرخ کرده و پیاز

برای تهیه کتلت قبرسی خوشمزه، ابتدا گوشت چرخ‌کرده را در یک کاسه مناسب قرار می‌دهیم. سپس پیاز را با رنده ریز رنده می‌کنیم و آب اضافی آن را با فشار دست می‌گیریم. بعد پیاز رنده شده را به کاسه اضافه می‌کنیم.

اضافه کردن سیب زمینی ها

در این مرحله، سیب‌زمینی‌ها را با رنده ریز رنده می‌کنیم و آب اضافی‌شان را نیز می‌گیریم. سپس آنها را به کاسه گوشت اضافه می‌کنیم. جعفری را هم ریز خرد کرده و به کاسه می‌زنیم.

ورز دادن

حالا اطراف نان تست که خشک شده را جدا می‌کنیم. سپس قسمت نرم نان را به همراه تخم‌مرغ و مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به کاسه می‌افزاییم و تمام مواد را به مدت ۱۰ دقیقه خوب ورز می‌دهیم تا مخلوطی یکدست شود.

استراحت دادن

اکنون یک سلفون روی کاسه می‌کشیم و آن را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال می‌گذاریم تا استراحت کند. بعد از این مدت، کاسه را از یخچال بیرون می‌آوریم و یک تابه مناسب روی حرارت قرار می‌دهیم.

سرخ کردن

مقداری روغن در تابه می‌ریزیم و اجازه می‌دهیم داغ شود. سپس از مایه کتلت به اندازه یک نارنگی برمی‌داریم و با دست به شکل گرد یا بیضی درمی‌آوریم و در روغن داغ می‌گذاریم تا سرخ شود.

ادامه سرخ کردن

این کار را برای تمام مایه کتلت تکرار کرده و آنها را سرخ می‌کنیم. وقتی یک سمت کتلت‌ها خوب سرخ شد، می‌توانیم آنها را به آرامی با یک قاشق برگردانیم تا سمت دیگر هم سرخ شود.

سرو

اگر دوست داشته باشیم، می‌توانیم در پایان، چند فلفل سبز و گوجه‌فرنگی هم در تابه سرخ کنیم و آنها را در کنار کتلت‌ها سرو کنیم. در نهایت، کتلت‌ها را در ظرف مناسب می‌چینیم و با نان تازه سرو می‌کنیم.