آموزش کتلت مرغ روسی
کتلت مرغ روسی یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب در روسیه است. برای یادگیری طرز تهیه این غذا به صورت مرحله به مرحله، با ما در سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۶ نفر | |
ران و سینه مرغ | ۶۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد بزرگ |
سیر | ۱ حبه |
نان تست | ۵ عدد |
شیر | ½ پیمانه سرخالی |
کره | ۳۰ گرم |
سس مایونز | ۲ قاشق غذاخوری |
پاپریکا | ۱ قاشق غذاخوری |
جعفری | ½ پیمانه |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
آموزش کتلت مرغ روسی
مرحله اول
برای درست کردن کتلت مرغ به شیوهی روسی، نانهای تست را در یک ظرف قرار میدهیم و شیر را روی آنها میریزیم. بعد از آن، ظرف را کنار میگذاریم تا نانها نرم شوند و خوب خیس بخورند.
مرحله دوم
در این مرحله، پیاز و سیر را رنده میکنیم. سپس یک تابه را روی حرارت میگذاریم و کره را داخل آن آب میکنیم. بعد از اینکه کره ذوب شد، سیر و پیاز رنده شده را به تابه اضافه میکنیم و تفت میدهیم تا آبشان کشیده شود.
مرحله سوم
حالا کمی زردچوبه اضافه میکنیم و دوباره تفت میدهیم تا زردچوبه به خوبی با سیر و پیاز مخلوط شود. سپس تابه را از روی حرارت برمیداریم. حالا مرغ و نانهای خیس خورده را در مخلوطکن یا چرخگوشت میریزیم.
مرحله چهارم
در این مرحله، مرغ و نان تست چرخ شده را در یک کاسه مناسب میریزیم. سپس پیاز سرخ شده را که حالا خنک شده به کاسه اضافه کنیم. جعفری را نیز ریز خرد کرده و به مخلوط اضافه میکنیم.
مرحله پنجم
سپس سس مایونز، پاپریکا و کمی نمک و فلفل سیاه به مخلوط اضافه کرده و همه چیز را خوب ترکیب میکنیم تا مواد کتلت به خوبی مخلوط شده و یکدست شوند. بعد یک تابه را روی حرارت میگذاریم و مقداری روغن اضافه میکنیم.
مرحله ششم
زمانی که روغن داغ شد، از مخلوط کتلت به اندازهی یک نارنگی بزرگ برمیداریم و با دست به صورت گرد شکل میدهیم. سپس آنها را در روغن داغ میگذاریم تا سرخ شوند. وقتی یک طرف کتلتها سرخ شد، آنها را برمیگردانیم تا طرف دیگر هم سرخ شود.
مرحله هفتم
این کتلتها پس از سرخ شدن باید به مدت ۱۵ دقیقه در فر قرار گیرند تا کاملاً مغز پخت شوند. البته اگر کتلتها ضخیم نباشند و قطر کمی داشته باشند، در حین سرخ شدن در روغن به خوبی پخته میشوند.