آموزش کتلت کباب تابه ای

کتلت کباب تابه ای یکی از غذاهای لذیذ و پرطرفدار ایرانی است که می‌توان آن را به دو روش تهیه کرد. در این آموزش، ما کتلت کباب تابه ای با سس مخصوص را به شما آموزش می‌دهیم تا طعم آن دلچسب‌تر شود. این غذا به کباب دیگی شباهت دارد که از غذاهای سنتی و قدیمی ایران به حساب می‌آید. دلیل نام‌گذاری این کتلت به نام “کتلت کباب تابه ای” این است که مایه آن مانند مایه کباب تابه تهیه می‌شود. به شما پیشنهاد می‌کنیم این کتلت خوشمزه را با سس گوجه فرنگی درست کنید. برای یادگیری بیشتر با ما در سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای 4 نفر
گوشت چرخ کرده 500 گرم
پیاز 2 عدد متوسط
پودر نان خشک 1 یا 2 قاشق غذاخوری
پودر سیر ½ قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی 4 عدد
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

دستور پخت کتلت کباب تابه ای

مرحله اول

برای درست کردن کتلت کباب تابه ای، ابتدا پیازها را با رنده ریز رنده می‌کنیم و سپس آب اضافی آن‌ها را با دست می‌گیریم. پیاز رنده شده را به همراه گوشت چرخ‌کرده در یک کاسه بزرگ می‌ریزیم.

مرحله دوم

در این مرحله، پودر سیر را به همراه مقدار کمی نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مخلوط گوشت و پیاز اضافه می‌کنیم و خوب با دست مخلوط می‌کنیم تا یکدست شود. سپس به تدریج پودر نان خشک را اضافه می‌کنیم.

مرحله سوم

ما ادامه می‌دهیم پودر نان خشک را اضافه کرده و مخلوط را ورز می‌زنیم تا مایه کتلت کاملاً به هم بچسبد. وقتی مایه آماده شد، روی کاسه را با سلفون پوشانده و به مدت یک ساعت در یخچال می‌گذاریم.

مرحله چهارم

بعد از یک ساعت، مایه کتلت را از یخچال درآورده و یک تابه مناسب روی حرارت قرار می‌دهیم. مقداری روغن در تابه می‌ریزیم و منتظر می‌مانیم تا روغن داغ شود.

مرحله پنجم

در این مرحله، مقداری از مایه کتلت به اندازه یک نارنگی کوچک برمی‌داریم و با دست آن را به شکل گرد یا بیضی در می‌آوریم. سپس آن را در روغن داغ می‌اندازیم و همینطور ادامه می‌دهیم تا تمامی کتلت‌ها آماده شوند.

مرحله ششم

وقتی یک سمت کتلت‌ها به خوبی سرخ شد، آن‌ها را برمی‌گردانیم و اجازه می‌دهیم سمت دیگر نیز سرخ شود. پس از اینکه کتلت‌ها کاملاً سرخ شدند، آن‌ها را خارج کرده و برای سرو آماده می‌کنیم.