آموزش کدو حلوایی

کدو حلوایی یکی از خوراکی‌های خوشمزه در فصل‌های پاییز و زمستان است که می‌توان آن را به روش‌های مختلفی طبخ کرد. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کدو حلوایی، در ادامه با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم کدو حلوایی
کدو حلوایی ۱ عدد کوچک
نبات ۲ تکه
شکر ۱ قاشق غذاخوری
شیره انگور ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری
دارچین و پودر هل به مقدار دلخواه

آموزش کدو حلوایی

مرحله اول

برای تهیه کدو حلوایی خوشمزه و مخصوص مهمانی‌ها، ابتدا باید کدو حلوایی مناسبی تهیه کنیم. بهتر است کدو حلوایی که انتخاب می‌کنید، رنگی کاملاً نارنجی داشته باشد، چون این کار احتمال شیرینی آن را بیشتر می‌کند.

مرحله دوم

در این مرحله، کدو حلوایی را به تکه‌های به اندازه نصف کف دست برش می‌زنیم و در ته یک تابه بزرگ قرار می‌دهیم. توجه داشته باشید که لازم نیست قبل از پخت پوست کدو حلوایی را جدا کنید.

مرحله سوم

در موقع چیدن تکه‌های کدو حلوایی در تابه، حتماً پوست کدوها باید به سمت بالا و گوشت آن‌ها در پایین باشد. بهتر است از تابه‌ای بزرگ استفاده کنیم تا کدوها روی هم نریزند.

مرحله چهارم

در این مرحله، به میزان کافی آب اضافه می‌کنیم تا سطح آب حدود یک بند انگشت بالای کدو حلوایی بیاید. سپس نبات و شیره انگور را به آن اضافه کرده و شکر را به‌طور یکنواخت روی کدو حلوایی می‌پاشیم.

مرحله پنجم

حالا تابه را روی حرارت زیاد قرار می‌دهیم تا آب به جوش بیاید. سپس حرارت را کم کرده و درب تابه را می‌گذاریم تا کدو حلوایی به مدت نیم ساعت بپزد. بعد از این مدت درب تابه را کنار می‌گذاریم.

مرحله ششم

در این مرحله، به مدت ۳۰ دقیقه دیگر زمان می‌دهیم تا آب موجود در تابه کاملاً بخار شود و سسی مانند کارامل در ته تابه بماند. در ۵ دقیقه پایانی، مقداری دارچین و هل اضافی می‌کنیم. در نهایت کدو حلوایی را در ظرف مورد نظر خود می‌کشیم و سرو می‌کنیم.