آموزش کراکت سیب زمینی

کراکت سیب زمینی یکی از غذاهای خوشمزه بین‌المللی است که با مواد مختلف تهیه می‌شود. اگر می‌خواهید طرز تهیه این خوراکی خوشمزه را یاد بگیرید، در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سیب زمینی آبپز ۴ عدد
ژامبون یا سوسیس ۱۰۰ گرم
پیازچه ۳ ساقه
پودر سیر ۱ قاشق چایخوری
پنیر پیتزا ۲۰۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
آرد سوخاری ۱ لیوان
آرد سفید ۱ لیوان
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

طرز تهیه کراکت سیب زمینی

مرحله اول

برای درست کردن کراکت سیب زمینی خوشمزه، ابتدا سیب‌زمینی‌های آب‌پز را با رنده ریز رنده می‌زنیم و آنها را در یک کاسه بزرگ می‌ریزیم. سپس ژامبون یا سوسیس را به صورت نگینی خیلی ریز خرد کرده و به سیب‌زمینی‌ها اضافه می‌کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله، پیازچه را به صورت ریز خرد کرده و به کاسه اضافه می‌کنیم. همچنین مقداری نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پودر سیر هم به مواد اضافه می‌کنیم. سپس آرد سفید را می‌ریزیم و همه مواد را خوب مخلوط می‌کنیم تا کاملاً یکدست شوند.

مرحله سوم

حالا دستان خود را با کمی روغن مایع چرب می‌کنیم. سپس از مواد به اندازه یک کوفته بزرگ برمی‌داریم و کمی پنیر پیتزا در وسط آن قرار می‌دهیم. سپس آن را به شکل دایره یا بیضی می‌سازیم. این کار را برای تمام مواد تکرار می‌کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله، تخم‌مرغ‌ها را در یک کاسه می‌شکنیم و با چنگال خوب هم می‌زنیم تا از حالت لختگی خارج شوند. در کاسه‌ای دیگر آرد سوخاری می‌ریزیم و هر دو کاسه را کنار هم قرار می‌دهیم.

مرحله پنجم

حالا یک تابه مناسب روی حرارت می‌گذاریم و مقداری روغن در آن می‌ریزیم. پس از داغ شدن روغن، کراکت‌های آماده شده را ابتدا در تخم‌مرغ و سپس در آرد سوخاری غلط می‌زنیم و سپس در تابه قرار می‌دهیم.

مرحله ششم

زمانی که یک سمت کراکت‌ها سرخ شد، آنها را برمی‌گردانیم تا سمت دیگرشان هم سرخ شود. در نهایت، کراکت‌ها را داغ در ظرف سرو می‌کشیم و می‌توانیم آنها را با سس دلخواه سرو کنیم.