آموزش کراکوئر مرغ و برنج

کراکوئر مرغ و برنج یکی از غذاهای ساده و خوشمزه‌ای است که در کشورهای مختلف تهیه می‌شود و می‌تواند طعم‌های مختلفی داشته باشد. برای یادگیری کامل و گام به گام تهیه کراکوئر مرغ و برنج، در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
فیله مرغ ۵۰۰ گرم
برنج ۱ پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
آب لیمو ترش ۱ قاشق غذاخوری
شیر ⅓ پیمانه
سیر ۳ حبه
پودر سوخاری ۱ لیوان
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار کافی
پودر پیاز، پاپریکا و روغن به مقدار کافی

آموزش کراکوئر مرغ و برنج

مرحله اول

برای درست کردن کراکوئر مرغ و برنج، ابتدا ۴ لیوان آب را در یک قابلمه می‌ریزیم و آن را روی حرارت می‌گذاریم تا به جوش بیاید. وقتی آب جوش آمد، برنج را به آن اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم حدود ۳۰ دقیقه بپزد تا کاملاً نرم شود.

مرحله دوم

بعد از پخت برنج، آن را آبکش می‌کنیم و اجازه می‌دهیم آب اضافی آن خارج شود. حالا فیله‌های مرغ را با برنج، شیر، سیر و مقداری نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر پیاز و پاپریکا داخل میکسر می‌ریزیم و همه مواد را خوب مخلوط می‌کنیم.

مرحله سوم

وقتی همه مواد خوب ترکیب شدند، تخم‌مرغ و آب لیمو را به آن اضافه می‌کنیم و دوباره میکس می‌کنیم تا همه چیز یکدست شود. حالا کم‌کم پودر سوخاری را به مخلوط اضافه کرده و مواد را میکس می‌کنیم تا وقتی که مخلوط به خوبی به هم بچسبد.

مرحله چهارم

وقتی که مایه‌ی کراکوئر خوب منسجم شد، دیگر پودر سوخاری اضافه نمی‌کنیم. سپس مواد را از میکسر خارج کرده و در یک کاسه مناسب می‌ریزیم. روی کاسه را می‌پوشانیم و به مدت یک ساعت در یخچال می‌گذاریم.

مرحله پنجم

بعد از این مدت، کاسه را از یخچال خارج می‌کنیم و مایه کراکوئر را به گلوله‌های کوچکی به اندازه نارنگی تبدیل می‌کنیم. سپس یک تابه عمیق را روی حرارت قرار می‌دهیم و مقداری روغن به آن اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم روغن داغ شود.

مرحله ششم

حالا کراکوئرها را به روغن اضافه کرده و به آرامی سرخ می‌کنیم تا طلایی و ترد شوند. در نهایت کراکوئرها را روی دستمال کاغذی می‌گذاریم تا روغن اضافی‌شان گرفته شود، و سپس با سس مورد علاقه خود سرو می‌کنیم.