آموزش کرم شکلاتی ماسوره خور

کرم شکلاتی یک نوع کرم خوشمزه و خامه‌ای است که برای پر کردن و تزئین کیک استفاده می‌شود. این کرم به راحتی با خامه صبحانه تهیه می‌شود و نیازی به خامه قنادی ندارد. شما می‌توانید از این کرم برای تزئین روی کیک یا برای پوشاندن کیک قبل از گذاشتن فوندانت استفاده کنید. برای یاد گرفتن کامل و قدم به قدم طرز تهیه کرم شکلاتی ماسوره خور بدون خامه قنادی، با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم کرم شکلاتی ماسوره خور
شکلات ۲۵۰ گرم
خامه صبحانه ۲۵۰ گرم
پنیر ماسکارپونه و پنیر خامه‌ای ۳ قاشق غذاخوری سرپر

آموزش کرم شکلاتی ماسوره خور

مرحله اول

برای درست کردن کرم شکلاتی ماسوره خور بدون خامه قنادی، ابتدا شکلات و خامه را در یک کاسه می‌ریزیم و آن را در ماکروویو یا روی حرارت ملایم می‌گذاریم تا ذوب شود. می‌توانید همچنین از بخار کتری استفاده کنید تا خامه گرم شده و شکلات ذوب شود.

مرحله دوم

مراقب باشید که خامه نجوشد. وقتی که اطراف خامه شروع به حباب زدن کرد، آن را از روی حرارت برمی‌داریم و می‌گذاریم شکلات با گرمای خامه ذوب شده و با هم ترکیب شوند. سپس روی کرم را با سلفون می‌پوشانیم و به مدت حدود ۶ ساعت در یخچال می‌گذاریم تا خنک شود.

آموزش کرم شکلاتی ماسوره خور

حال کرم را از یخچال بیرون آورده و پنیر ماسکارپونه را به آن اضافه می‌کنیم. سپس با همزن برقی آن را می‌زنیم تا فرم بگیرد. توجه کنید که زیاد هم نزنید و وقتی که قوام گرفت، کافی است. اکنون می‌توانید از این کرم برای تزئین روی کیک یا پر کردن داخل آن استفاده کنید.