“`html
آموزش کرم شکلاتی ماسوره خور
کرم شکلاتی یک نوع کرم خوشمزه و خامهای است که برای پر کردن و تزئین کیک استفاده میشود. این کرم به راحتی با خامه صبحانه تهیه میشود و نیازی به خامه قنادی ندارد. شما میتوانید از این کرم برای تزئین روی کیک یا برای پوشاندن کیک قبل از گذاشتن فوندانت استفاده کنید. برای یاد گرفتن کامل و قدم به قدم طرز تهیه کرم شکلاتی ماسوره خور بدون خامه قنادی، با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم کرم شکلاتی ماسوره خور | |
شکلات | ۲۵۰ گرم |
خامه صبحانه | ۲۵۰ گرم |
پنیر ماسکارپونه و پنیر خامهای | ۳ قاشق غذاخوری سرپر |
آموزش کرم شکلاتی ماسوره خور
مرحله اول
برای درست کردن کرم شکلاتی ماسوره خور بدون خامه قنادی، ابتدا شکلات و خامه را در یک کاسه میریزیم و آن را در ماکروویو یا روی حرارت ملایم میگذاریم تا ذوب شود. میتوانید همچنین از بخار کتری استفاده کنید تا خامه گرم شده و شکلات ذوب شود.
مرحله دوم
مراقب باشید که خامه نجوشد. وقتی که اطراف خامه شروع به حباب زدن کرد، آن را از روی حرارت برمیداریم و میگذاریم شکلات با گرمای خامه ذوب شده و با هم ترکیب شوند. سپس روی کرم را با سلفون میپوشانیم و به مدت حدود ۶ ساعت در یخچال میگذاریم تا خنک شود.
آموزش کرم شکلاتی ماسوره خور
حال کرم را از یخچال بیرون آورده و پنیر ماسکارپونه را به آن اضافه میکنیم. سپس با همزن برقی آن را میزنیم تا فرم بگیرد. توجه کنید که زیاد هم نزنید و وقتی که قوام گرفت، کافی است. اکنون میتوانید از این کرم برای تزئین روی کیک یا پر کردن داخل آن استفاده کنید.