آموزش کرپ اسفناج

کرپ اسفناج یک پیش غذا یا حتی یک وعده شام خوشمزه و پرطرفدار است. ابتدا کرپ‌ها را جداگانه می‌پزیم و سپس با مخلوط گوشت و اسفناج پر می‌شوند. بعد از آن، این کرپ‌ها را به صورت رول در می‌آوریم و با خامه و پنیر پارمزان در فر می‌پزیم. می‌توان این غذا را به صورت تک‌نفره تهیه کرده و در مهمانی‌ها به عنوان عصرانه یا پیش‌غذا سرو کرد. همچنین این غذا برای کودکانی که علاقه‌ای به خوردن اسفناج ندارند، گزینه مناسبی است. چون اسفناج به خاطر خاصیت آنتی‌اکسیدانی و غنی بودن از آهن، می‌تواند به درمان کم‌خونی کمک کند.

مواد لازم برای ۴ نفر
شیر ۵۰۰ میلی لیتر
تخم مرغ ۲ عدد
شکر ۱ قاشق غذا خوری
نمک نصف قاشق چای خوری
کره ۵۰ گرم
پنیر پارمزان ۱۵۰ گرم
سبزیجات برای طعم و مزه به مقدار لازم
آب ۱۰۰ میلی لیتر
روغن برای سرخ کردن به مقدار لازم
مواد داخل کرپ
اسفناج ۳۰۰ گرم
گوشت گوساله ۵۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
سیر خرد شده ۱ قاشق چای خوری
روغن نباتی ۳۰ میلی لیتر
نمک به مقدار لازم
خامه ۲۰۰ میلی لیتر
پنیر پارمزان رنده شده به مقدار لازم