آموزش کرپ
کرپ یکی از نوعهای پنکیکهای ساده و خوشمزه است که اصلیت آن به فرانسه برمیگردد. برای یادگیری آموزش شیرینیپزی کرپ ساده به صورت کامل و مرحله به مرحله، با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم کرپ | |
شیر | ۱ لیوان |
تخم مرغ | ۲ عدد |
آب | ۱ لیوان |
آرد | ۱ لیوان |
روغن مایع | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک | ۱ پنس |
آموزش کرپ
مرحله اول
برای درست کردن کرپ، ابتدا تخممرغها را در یک کاسه میریزیم و با همزن دستی خوب مخلوط میکنیم تا حجیم شوند. سپس شیر، آب و روغن مایع را به آن اضافه میکنیم.
مرحله دوم
در این مرحله مواد را به مقداری هم میزنیم که یکدست شوند. بعد آرد را دو بار الک کرده و به همراه نمک به کاسه اضافه میکنیم و دوباره هم میزنیم تا ترکیب یکنواختی حاصل شود.
مرحله سوم
اگر میخواهید کرپ شما طعمی شیرین داشته باشد، میتوانید ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری شکر یا مواد شیرینکننده دیگری مثل عسل یا شیره انگور اضافه کنید. سپس یک تابه را روی حرارت میگذاریم.
مرحله چهارم
با مقدار کمی روغن، کف تابه را چرب میکنیم و سپس با ملاقه، از مایه کرپ داخل تابه میریزیم تا حباب بزند و کفش طلایی شود. سپس کرپ را برمیگردانیم تا سمت دیگر نیز طلایی شود.
مرحله پنجم
به همین ترتیب تمام کرپها را آماده کرده و روی یک پارچه تمیز قرار میدهیم تا کمی خنک شوند. حالا میتوانید کرپها را با موادی مانند انواع مربا، نوتلا، عسل و میوههای فصل سرو کنید.