آموزش کرپ دو رنگ زبرا
کرپ یا پنکیک، یک صبحانه خوشمزه است که به روش اروپایی تهیه می شود. این غذا در تابه درست میشود و میتوان آن را با میوههای مختلف، عسل، شکلات ذوب شده و مغزها تزئین کرد. کرپ دو رنگ با استفاده از پودر کاکائو تهیه میشود و برای درست کردن آن، از دو نوع مایه استفاده میشود. این کرپها بعد از پخت، رول شده و با نوتلا، عسل و خامه سرو میشوند. به خاطر رنگهای جذاب آن، کرپ دو رنگ برای کودکان بسیار دوستداشتنی است و میتواند به عنوان صبحانه یا خوراکی در جشنهای تولد ارائه شود. برای یادگیری طرز تهیه کرپ دو رنگ زبرا با ما همراه باشید.
مواد لازم کرپ دو رنگ زبرا | |
شیر | یک و نیم لیوان معادل ۲۰۰ میلی لیتر |
تخم مرغ | ۲ عدد |
آرد | یک لیوان معادل ۱۲۵ میلی لیتر |
وانیل | کمی |
مواد لازم برای ملات کاکائو | |
تخم مرغ | ۱ عدد |
آرد | نصف لیوان |
شیر | نصف لیوان |
پودر کاکائو | ۱ قاشق غذا خوری کامل |
وانیل | کمی |
آموزش کرپ دو رنگ زبرا
مرحله اول
برای درست کردن حدود ۴ عدد پنکیک بزرگ دو رنگ از مواد ذکر شده استفاده میکنیم. اگر میخواهیم تعداد بیشتری درست کنیم، باید مقدار مواد را بیشتر کنیم. در ابتدا یک کاسه را آماده میکنیم و مایه سفید را درست میکنیم.
مرحله دوم
ابتدا شیر، تخممرغ و وانیل را به کاسه اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم تا کاملاً یکنواخت شود. سپس آرد را به تدریج اضافه میکنیم و هم میزنیم تا خمیری صاف و یکدست به دست آید. برای مایه کاکائویی نیز همین مراحل را در یک کاسه دیگر انجام میدهیم.
مرحله سوم
در انتها پودر کاکائو را به مایه کاکائویی اضافه کرده و خوب هم میزنیم تا همه چیز ترکیب شود. تابه را با روغن یا کره چرب میکنیم و روی حرارت قرار میدهیم تا داغ شود. مایه کاکائویی را در داخل قیف میریزیم و در تابه شکل دلخواه را میسازیم. وقتی کمی مایه خودش را گرفت،
مرحله چهارم
از مایه پنکیک بر روی آن میریزیم. وقتی روی پنکیک حبابهای کوچکی مشاهده کردیم، آن را بر میگردانیم تا طرف دیگر آن نیز پخته شود. پس از پخت، پنکیکها را یکی یکی رول میکنیم و با نوتلا، شکلات صبحانه، خامه و عسل تزئین کرده و سرو میکنیم.