“`html
آموزش کرپ گوشت
کرپ گوشت یکی از غذاهای خوشمزه و معروف بین المللی است که با دستورهای مختلف درست میشود. برای یادگیری طرز تهیه کامل و مرحله به مرحله کرپ گوشت، لطفاً تا انتهای این مطلب با سایت آموزش رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه کرپ |
|
تخم مرغ | ۲ عدد |
شیر | ۱٫۵ لیوان |
آرد | ۲ لیوان |
روغن مایع | ½ لیوان |
نمک | ۱ قاشق چایخوری |
شکر | ۱ قاشق چایخوری |
مواد لازم میانی کرپ |
|
گوشت گوسفندی | ۳۰۰ گرم |
فلفل دلمهای | ½ فلفل دلمهای |
ذرت | ½ لیوان |
قارچ | ۵ عدد |
پیاز | ۱ عدد |
رب گوجهفرنگی | ۱٫۵ قاشق غذاخوری |
پنیر پیتزا | به مقدار کافی |
نمک، فلفل سیاه و ادویه گوشت | به مقدار کافی |
مواد لازم سس بشامل |
|
شیر | ۱ لیوان |
کره | ۲۰ گرم |
آرد | ۱ قاشق غذاخوری |
آموزش کرپ گوشت
مرحله اول
برای تهیه کرپ گوشت خوشمزه، ابتدا مواد داخل کرپ را آماده میکنیم. گوشت را به قطعات کوچک خرد کرده و سپس چرخ میکنیم. سپس قارچ را خوب می شوییم و به صورت ورقهای برش میزنیم.
مرحله دوم
حالا فلفل دلمهای و پیاز را به صورت ریز خرد میکنیم و یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار میدهیم. سپس کمی روغن مایع به تابه اضافه کرده و پیاز را افزوده، تفت میدهیم.
مرحله سوم
وقتی پیاز نرم و شفاف شد، گوشت چرخ کرده را به تابه اضافه میکنیم و تفت میدهیم تا رنگ آن تغییر کند. سپس قارچ و فلفل دلمهای را هم به تابه اضافه کرده و حرارت را بالا میبریم تا قارچ آب نیندازد.
مرحله چهارم
در این مرحله ذرت را به تابه میزنیم و کمی تفت میدهیم. سپس رب گوجهفرنگی، نمک، فلفل سیاه و ادویه را اضافه کرده و تفت میدهیم تا بوی خامی رب و ادویهها از بین برود.
مرحله پنجم
حالا تابه را از روی حرارت بر میداریم و به سراغ تهیه خمیر کرپ میرویم. به این منظور، آرد را در الک ریخته و داخل یک کاسه الک میکنیم. بعد، تخممرغ و شکر را به کاسه اضافه میکنیم.
مرحله ششم
سپس شیر، نمک و روغن مایع را به کاسه اضافه کرده و با همزن دستی آرام هم میزنیم تا مواد ترکیب شوند. حالا یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا گرم شود.
مرحله هفتم
از مایه کرپ یک ملاقه برمیداریم و در تابه میریزیم و اجازه میدهیم تا روی کرپ حبابهای ریز تشکیل شود. سپس آن را برمیگردانیم تا طرف دیگر هم بپزد.
مرحله هشتم
به همین ترتیب لایههای کرپ را درست میکنیم و کنار میگذاریم. سپس فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار میدهیم تا گرم شود. در این زمان به تهیه سس بشامل میپردازیم.
مرحله نهم
برای تهیه سس بشامل، یک قابلمه مناسب را روی حرارت ملایم قرار داده و کره را به آن اضافه میکنیم. بعد آرد را افزوده و کمی تفت میدهیم تا بوی خامی آرد از بین برود.
مرحله دهم
حالا شیر را به قابلمه اضافه کرده و مدام هم میزنیم تا سس به غلظت فرنی برسد. در یک ظرف دیگر، کاغذ روغنی میگذاریم و یک لایه کرپ در آن قرار میدهیم، سپس کمی از مواد گوشتی را روی آن میریزیم.
مرحله یازدهم
حالا ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری از سس بشامل و مقداری پنیر پیتزا را به صورت یکنواخت روی مواد گوشتی میریزیم و لایه بعدی کرپ را روی آن قرار داده و همینطور ادامه میدهیم تا تمام مواد تمام شوند.
مرحله دوازدهم
در پایان، روی کرپ گوشت را با پنیر پیتزا میپوشانیم و ظرف را در طبقه وسط فر میگذاریم. سپس اجازه میدهیم تا پنیر آب شود و ذوب شود. بعد گریل را روشن میکنیم.
مرحله سیزدهم
در نهایت، اجازه میدهیم کرپ گوشت به مدت ۳ تا ۴ دقیقه گریل شود تا پنیر روی آن طلایی و خوشرنگ شود. پس از این زمان کرپ گوشت را از فر خارج کرده و به همراه سس دلخواه سرو میکنیم. نوش جان.