“`html
آموزش کشک بادمجان با مرغ
کشک بادمجان با مرغ یکی از غذاهای سنتی و محبوب ایرانی است که طعمی بسیار خوب دارد. این غذا از بادمجان کبابی، گوشت مرغ پخته و کشک تهیه میشود و با ادویههای خوش عطر و پیاز داغ تزئین میشود. کشک بادمجان با مرغ هم زیباست و هم از نظر طعم عالی میباشد.
برای تهیه کشک بادمجان با مرغ، اول مرغ را با ادویه و پیاز میپزیم. سپس بادمجانها را پوست میگیریم، نمک میزنیم و بعد از نیم ساعت سرخ میکنیم. پیاز را خلالی خرد کرده، سرخ میکنیم و سپس با نعنا، زردچوبه، فلفل، بادمجانها و کشک تفت میدهیم. در آخر، مرغ ریشریش شده را اضافه کرده و با سیرداغ، گردو، پیازداغ و نعنا داغ تزئین میکنیم.
مواد لازم | مقدار |
پیاز بزرگ | ۱ عدد |
گوشت مرغ | ۱/۲ یک سینه |
نعنا خشک | ۲ قاشق غذاخوری |
بادمجان | یک کیلو |
کشک | ۱ لیوان |
نمک، فلفل و زردچوبه | به میزان کافی |
آموزش کشک بادمجان با مرغ
مرحله 1: پخت مرغ
اول سینه مرغ را همراه با نمک، فلفل، زردچوبه و یک عدد پیاز خرد شده در یک قابلمه بگذارید و یک لیوان آب را هم به آن اضافه کنید. سپس مرغ را روی حرارت ملایم پخته تا کاملاً نرم شود. این مرحله باعث میشود طعم خوبی به مرغ بدهد.
مرحله 2: آمادهسازی بادمجان
بادمجانها را خوب بشویید، پوست بکنید و از وسط نصف کنید. بادمجانها را با کمی نمک بپاشید تا تلخی آنها گرفته شود. این کار به خارج شدن آب اضافی بادمجان و بهتر شدن بافتش کمک میکند.
مرحله 3: خشک کردن بادمجانها
بادمجانهای نمکزده را در آبکش قرار دهید و بگذارید نیم ساعت بمانند تا آب اضافی آنها خارج شود. این کار کمک میکند تا تلخی بادمجانها کاهش یابد و برای سرخ شدن آماده شوند.
مرحله 4: سرخ کردن بادمجانها
بعد از اینکه بادمجانها خشک شدند، آنها را در روغن داغ به آرامی سرخ کنید تا طلایی و ترد شوند. سپس آنها را از روغن خارج کرده و روی دستمال کاغذی بگذارید تا روغن اضافی گرفته شود.
مرحله 5: تفت دادن پیاز و افزودن ادویه
پیاز را خلالی خرد کرده و در مقداری روغن سرخ کنید تا رنگ آن طلایی شود. سپس نعنا خشک و کمی زردچوبه و فلفل را به آن اضافه کنید و برای چند دقیقه دیگر تفت دهید تا عطر ادویهها آزاد شود.
مرحله 6: اضافه کردن بادمجان و کشک
بادمجانهای سرخ شده و کشک را به مخلوط پیاز و ادویهها اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همه مواد خوب با هم مخلوط شوند. این مخلوط را برای چند دقیقه دیگر تفت دهید تا طعمها به خوبی ترکیب شوند.
مرحله 7: مخلوط کردن مرغ و تزئین
مرغ پخته شده و ریش ریش شده را به مخلوط بادمجان و کشک اضافه کنید و به آرامی هم بزنید. بگذارید همه مواد به مدت چند دقیقه با هم بجوشند تا طعمها به هم بچسبند. حالا کشک بادمجان با مرغ را در ظرف مورد نظر بریزید و با سیرداغ، گردو خرد شده، پیازداغ و نعنا داغ تزئین کنید. زمانی که آمادهاید، از این غذای خوشمزه و سنتی لذت ببرید.