آموزش کلوچه زعفرانی

کلوچه زعفرانی یک نوع کلوچه خوشمزه و سنتی ایرانی است که عطر و طعم فوق‌العاده‌ای دارد. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله این کلوچه خوشمزه در ادامه با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم کلوچه زعفرانی
آرد ۲ پیمانه
روغن جامد یا کره ½ پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
شکر ½ پیمانه
نمک نوک قاشق چایخوری
بکینگ پودر ½ قاشق چایخوری
وانیل ½ قاشق چایخوری
کشمش (اختیاری) به مقدار کافی

آموزش کلوچه زعفرانی

مرحله اول

برای درست کردن کلوچه زعفرانی ابتدا در یک کاسه مناسب، تخم‌مرغ‌ها را به همراه شکر و وانیل بریزید. سپس با همزن دستی حدود ۵ تا ۷ دقیقه هم بزنید تا مواد روشن و کشدار شود.

مرحله دوم

حالا زعفران دم‌کرده را به ترکیب تخم‌مرغ اضافه کنید و فقط تا زمانی که ترکیب شوند هم بزنید. بعد از آن، روغن جامد یا کره را اضافه کرده و به مدت ۱ دقیقه دیگر هم بزنید.

مرحله سوم

در این مرحله، آرد و بکینگ پودر را در یک کاسه دیگر با هم مخلوط کنید. سپس این مخلوط را ۳ بار در الک بریزید و بعد کم‌کم به مخلوط تخم‌مرغ اضافه کنید.

مرحله چهارم

حالا با لیسک خمیری که درست کردید را هم بزنید تا همه مواد به خوبی با هم ترکیب شوند. اگر دوست دارید، می‌توانید مقدار کمی کشمش به مخلوط اضافه کرده و مجدد هم بزنید تا کشمش‌ها به طور یکنواخت در خمیر پخش شود.

مرحله پنجم

در این مرحله، فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کرده و منتظر بمانید تا کاملا داغ شود. سپس سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و با دست چرب، مقداری از خمیر کلوچه بردارید.

مرحله ششم

حالا خمیر کلوچه را در دست فرم دهید و روی کاغذ روغنی با فاصله قرار دهید، سپس…

“`

سینی را در وسط فر می گذاریم. توجه داشته باشید که مواد کلوچه شل مثل مایه کیک است و مانند خمیر غلیظ نیست.

مرحله هفتم

حالا می گذاریم کلوچه به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در فر بماند تا خوب بپزد و دورش طلایی شود. اگر فر نداریم، می توانیم کلوچه را در تابه درست کنیم. برای این کار یک شعله پخش کن را روی حرارت می گذاریم.

مرحله هشتم

در این مرحله، واشرهای اطراف تابه رژیمی را جدا می کنیم. سپس تابه را روی شعله پخش کن می گذاریم و می گذاریم تابه کاملاً داغ شود. بعد درون تابه را با کاغذ روغنی می‌پوشانیم یا با روغن جداکننده چرب می کنیم.

مرحله نهم

حالا کمی از مواد کلوچه را با دست چرب بر می داریم و در دستانمان شکل می دهیم سپس با فاصله درون تابه قرار می دهیم. در ادامه درب تابه را می بندیم و اجازه می دهیم کلوچه حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه روی حرارت بماند.

مرحله دهم

زمانی که دور کلوچه طلایی شد و ۱۰ تا ۱۵ دقیقه گذشت، حرارت را خاموش می کنیم. چون کلوچه نرم است، اجازه می دهیم کلوچه‌ها درون تابه کاملا خنک شوند و بعد از تابه خارج می کنیم.

مرحله یازدهم

در نهایت می توانیم کلوچه زعفرانی را برای ۱ هفته در دمای اتاق نگهداری کنیم. سپس کلوچه‌ها را در ظرف مورد نظر قرار می‌دهیم و با چای زعفرانی یا قهوه سرو می کنیم. نوش جان.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)