طرز تهیه کلوچه مرغ
کلوچه مرغ یکی از غذاهای ساده و خوشمزه است که میتوان آن را با طعمهای مختلف تهیه کرد. اگر میخواهید طرز تهیهٔ کامل و مرحله به مرحله کلوچه مرغ را یاد بگیرید، در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
فیله مرغ | ۵۰۰ گرم |
تخم مرغ | ۲ عدد |
شوید تازه | ۱ دسته کوچک |
آرد | ⅓ پیمانه |
سس مایونز | ۱ قاشق غذاخوری |
سیر | ۳ حبه |
پنیر پیتزا | ۱ پیمانه |
نمک | ۱ قاشق چایخوری |
پاپریکا و آویشن | هر کدام ½ قاشق چایخوری |
روغن و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
طرز تهیه کلوچه مرغ
مرحله اول
در ابتدا، فیله مرغ را به شکل مکعبهای کوچک خرد میکنیم و در یک کاسه میریزیم. سپس، سس مایونز، آرد، پنیر پیتزا، نمک و کمی پاپریکا، آویشن و فلفل سیاه را به آن اضافه میکنیم.
مرحله دوم
حالا همهٔ مواد را خوب مخلوط میکنیم تا یک دست شوند. سپس، شوید و سیر را ریز خرد کرده و به همراه تخممرغها به مخلوط اضافه میکنیم و دوباره همه چیز را به خوبی ترکیب میکنیم تا مخلوطی یکنواخت و چسبنده به دست بیاید.
مرحله سوم
در این مرحله، روی کاسه را با سلفون میپوشانیم و به مدت یک ساعت در یخچال میگذاریم تا مایه کلوچه خوب جا بیفتد. بعد از یک ساعت، کاسه را از یخچال بیرون میآوریم و یک تابه مناسب روی حرارت قرار میدهیم.
مرحله چهارم
در تابه مقداری روغن سرخ کردنی میریزیم. سپس با قاشق کمی از مایه کلوچه را بر میداریم و به آرامی در روغن میاندازیم. سپس با پشت قاشق، مایه کلوچه را صاف کرده و دور آن را جمع میکنیم تا شکل گرد به خودش بگیرد.
مرحله پنجم
به همین ترتیب، همهٔ مایه کلوچه را در تابه میریزیم و سرخ میکنیم. صبر میکنیم تا یک طرف کلوچهها کاملاً طلایی شود و سپس آنها را بر میگردانیم تا طرف دیگر هم سرخ شود.
مرحله ششم
زمانی که کلوچهها به خوبی سرخ شدند، آنها را از روغن بیرون میآوریم و روی دستمال کاغذی میگذاریم تا روغن اضافی گرفته شود. در نهایت، کلوچهها را در یک ظرف مناسب قرار میدهیم و میتوانیم با سس دلخواه سرو کنیم.