آموزش کوبلت

کباب یکی از غذاهای محبوب در ایران است و ایرانی‌ها حتی در سفرهای خود به کشورهای دیگر هم این غذا را فراموش نمی‌کنند. در واقع، کباب یکی از نمادهای غذاهای ایرانی به شمار می‌رود. این غذا در بیشتر مهمانی‌ها و دورهمی‌ها سرو می‌شود و از آنجا که طرفداران زیادی دارد، از گوشت‌های مختلفی برای تهیه‌اش استفاده می‌شود. به طور خاص، گوشت قرمز مثل گوشت گوسفند یا گوشت گوساله، به همراه گوشت مرغ و ادویه‌ها و پیاز برای طعم‌دار کردن کباب به کار می‌رود. انواع مختلفی از کباب وجود دارد و هر کدام به شیوه‌ای خاص پخته می‌شوند. کوبلت نیز نوعی کباب است که از ترکیب کوبیده و املت تهیه می‌شود. در اینجا می‌توانید آموزش کامل و مرحله به مرحله تهیه کوبلت را مشاهده کنید و با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۱ تا ۲ نفر
گوجه فرنگی ۲ عدد
روغن به میزان لازم
سیر ۲ حبه
فلفل تند به میزان لازم
نمک به میزان لازم
تخم مرغ ۲ عدد
کباب کوبیده ۲ سیخ

آموزش کوبلت

مرحله اول

برای درست کردن صبحانه خوشمزه به نام کوبلت، ابتدا پوست گوجه‌فرنگی‌ها را می‌گیریم و سپس آن‌ها را به قطعات بزرگ خرد می‌کنیم. در ادامه، گوجه‌فرنگی‌ها را در یک تابه مناسب قرار می‌دهیم و روی حرارت می‌گذاریم تا بپزند.

مرحله دوم

در این مرحله، درب تابه را می‌گذاریم تا گوجه‌فرنگی‌ها به خوبی پخته و نرم شوند. اگر می‌خواهید پوست گوجه‌فرنگی‌ها راحت‌تر کنده شود، می‌توانید قبل از طبخ، یک علامت به شکل + روی انتهای گوجه‌ها با چاقو بزنید.

مرحله سوم

سپس گوجه‌ها را به مدت ۵ دقیقه در آب جوش می‌گذاریم و بعد آن‌ها را در آب یخ قرار می‌دهیم. پس از ۱۰ دقیقه، پوست گوجه‌ها به راحتی کنده می‌شود. وقتی گوجه‌ها نرم شد، روغن، سیر و فلفل تند خرد شده را به آن‌ها اضافه می‌کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله، نمک را اضافه کرده و درب تابه را می‌گذاریم. سپس سیخ‌های کوبیده که از قبل کباب کرده‌ایم را به تابه می‌گذاریم و بعد تخم‌مرغ را نیز اضافه می‌کنیم تا پخته شوند. در نهایت، کوبلت را در ظرف مناسب سرو می‌کنیم. هر پرس کوبلت شامل دو سیخ کباب است.