“`html
آموزش کوزلاک مانتی
کوزلاک مانتی یکی از فینگر فودهای لذیذ و محبوب ترکیه است که به روشهای مختلف تهیه میشود. برای یادگیری مراحل کامل و گام به گام تهیه کوزلاک مانتی، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
بادمجان | ۳ عدد |
ماست چکیده | ۱٫۵ پیمانه |
سیر | ۴ حبه |
گوشت چرخ کرده | ۲۵۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
ورقه یوفکا مثلثی | به مقدار کافی |
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه | به مقدار کافی |
آموزش کوزلاک مانتی
مرحله اول
برای درست کردن کوزلاک مانتی خوشمزه، ابتدا بادمجانها را شسته و با چنگال چند سوراخ روی آنها ایجاد میکنیم. سپس بادمجانها را روی حرارت زغال یا گاز قرار میدهیم تا کبابی شوند.
مرحله دوم
وقتی بادمجانها پخته شدند، پوست آنها را جدا کرده و ساطوری میکنیم. سپس ماست چکیده و بادمجان را در یک کاسه مناسب میریزیم. حالا سیرها را رنده کرده و به کاسه اضافه میکنیم.
مرحله سوم
حالا مقداری نمک و فلفل سیاه به مخلوط بادمجان اضافه کرده و به خوبی هم میزنیم تا مواد خوب ترکیب شوند. سپس مخلوط را در یخچال قرار میدهیم تا طعمها با هم ترکیب شوند.
مرحله چهارم
در این مرحله، پیاز را به شکل ریز خرد میکنیم. سپس یک تابه را روی حرارت ملایم قرار میدهیم و مقداری روغن به آن اضافه میکنیم. پس از آن پیاز خرد شده را به تابه اضافه کرده و سرخ میکنیم.
مرحله پنجم
وقتی پیاز طلایی شد، گوشت چرخ کرده را به تابه اضافه میکنیم و کمی تفت میدهیم تا رنگ گوشت تغییر کند. سپس رب گوجه فرنگی و مقداری نمک و فلفل به تابه اضافه میکنیم.
مرحله ششم
حالا مواد را خوب تفت میدهیم تا بوی خامی رب گوجه فرنگی گرفته شود و همه چیز به خوبی پخته شود.
“““html
فرنگی و ادویهها را آماده کرده و کنار میگذاریم. سپس ورقههای یوفکا را به شکل مثلثی بریده و از وسط نصف میکنیم. بعد یک سیخ چوبی را در انتهای مثلث قرار میدهیم و به آرامی آن را رول میکنیم.
مرحله هفتم
در این مرحله، ابتدای مثلث را کمی مرطوب میکنیم تا به خمیر بچسبد و در حین سرخ کردن باز نشود. سپس یک قابلمه مناسب را روی حرارت ملایم قرار میدهیم و روغن را به اندازهای اضافه میکنیم که رولهای یوفکا درون آن غوطهور شوند.
مرحله هشتم
حالا رولهای یوفکا را درون روغن قرار داده و به خوبی سرخ میکنیم. سپس آنها را روی دستمالی میگذاریم تا روغن اضافیشان گرفته شود. بعد از آن، رولهای یوفکا را به صورت دایرهای درون ظرف مورد نظرمان چیده و تزئین میکنیم.
مرحله نهم
در این مرحله، بورانی بادمجان را در وسط ظرف ریخته و بر روی آن مواد گوشتی را میریزیم. در نهایت، رولهای یوفکا را همراه با ماست بورانی و مواد گوشتی سرو میکنیم. نوش جان.