آموزش کوفته حسن پاشا

کوفته حسن پاشا یکی از غذاهای خوشمزه و محلی ترکیه است که با ذائقه ایرانی‌ها بسیار همخوانی دارد. این غذا به راحتی تهیه می‌شود و طعمی دلپذیر دارد، به‌ویژه برای ناهار بسیار مناسب است. کوفته حسن پاشا از گوشت چرخ کرده درست می‌شود و داخل آن با پوره سیب‌زمینی پر می‌شود و سپس در فر پخته می‌شود. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله تهیه کوفته حسن پاشا، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

“““html

مواد لازم کوفته حسن پاشا
گوشت چرخ کرده نیم چرب ۵۰۰ گرم
پیاز متوسط رنده شده ۱ عدد
نمک ۱ قاشق چای خوری
زیره ۱ قاشق چای خوری
پول بیبر یا فلفل پرک ۱ قاشق چای خوری
پودر نان ۱ لیوان
تخم مرغ ۱ عدد
جعفری ۱ مشت
مواد لازم برای پوره سیب زمینی
سیب زمینی متوسط ۴ عدد
شیر ۱ استکان
کره ۱ قاشق غذا خوری
نمک نصف قاشق چای خوری
مواد میانی
نخود فرنگی ۱ لیوان
هویج متوسط (نگینی خرد شده) ۲ عدد
مواد لازم برای سس گوجه فرنگی
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق
غذا خوری
روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری
آب گرم ۱ لیوان
پنیر پیتزا رنده شده برای رویه ۱ لیوان

آموزش کوفته حسن پاشا

مرحله اول

برای درست کردن کوفته خوشمزه حسن پاشا ابتدا باید مواد لازم را آماده کنیم. گوشت چرخ کرده را در یک کاسه می‌ ریزیم. سپس پیاز رنده شده، آرد سوخاری، تخم‌ مرغ، نمک، زیره و پول بیبر (فلفل دلمه‌ای) را به آن اضافه می‌ کنیم و با دست خوب مخلوط می‌ کنیم تا با هم ترکیب شوند.

مرحله دوم

بعد از آن، جعفری خورد شده را به مخلوط اضافه می‌ کنیم و دوباره ورز می ‌دهیم. سپس روی کاسه را با سلفون می‌ پوشانیم و به مدت ۲۰ دقیقه کنار می‌ گذاریم تا استراحت کند. در این فاصله، پوره سیب‌ زمینی را آماده می‌ کنیم. برای این کار، سیب‌ زمینی‌ های متوسط را شسته و با پوست در آب می‌ پزیم.

مرحله سوم

پس از پخته شدن، سیب‌ زمینی‌ ها را پوست می‌ کنیم و با گوشکوب له می‌ کنیم. به آن شیر، کره و نمک اضافه می‌ کنیم و خوب مخلوط می ‌کنیم. همچنین هویج‌ ها را پوست کنده و به شکل نگینی خرد می‌ کنیم. سپس سس گوجه‌ فرنگی را آماده می‌ کنیم.

مرحله چهارم

برای تهیه سس، رب گوجه‌ فرنگی، روغن زیتون و آب گرم را با هم ترکیب کرده و روی حرارت قرار می ‌دهیم تا بجوشد و کمی غلیظ شود. پس از گذشت ۲۰ دقیقه از استراحت مواد گوشتی، مقداری از آن را برمی‌داریم و در دست گرد می‌ کنیم.

مرحله پنجم

سپس با قالب یا دست، این گردی‌ها را به شکل کاسه درمی‌آوریم. کاسه‌ها را در سینی فر می‌ چینیم؛ ته هر کاسه را لایه‌ای از نخودفرنگی و لایه‌ای از هویج می‌ گذاریم. حالا پوره سیب‌ زمینی را در قیف ریخته و روی این مواد می‌ ریزیم.

مرحله ششم

سپس سینی را به مدت ۲۵ دقیقه در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌ گراد قرار می‌ دهیم. بعد از این زمان، سینی را از فر درآورده و روی مواد را با پنیر پیتزا و سس گوجه‌ فرنگی سطحی می‌ پوشانیم. دوباره سینی را به مدت ۱۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌ گراد قرار می‌ دهیم تا پنیر آب شده و روی آن طلایی شود.

مرحله هفتم

برای تهیه سس نیز همه مواد را در یک کاسه ریخته و مخلوط می‌ کنیم. شما می‌توانید کوفته‌های حسن پاشا را بدون افزودن مخلوط هویج و نخود آماده کنید و به جای آن مواد داخل کوفته‌ها را با پوره سیب‌ زمینی پر کنید یا به شکل دلخواه درست کنید.