آموزش کوفته دنیزلی
کوفته دنیزلی یکی از کوفته های خوشمزه و معروف ترکیه است که در شهرهای مختلف این کشور به نامهای متفاوت شناخته میشود. برای یادگیری طرز تهیه این غذا به طور کامل و مرحله به مرحله، با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت چرخ کرده | ۵۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد بزرگ |
سیر | ۲ حبه |
آرد سوخاری | ۲ قاشق غذاخوری |
بلغور گندم | ۲ قاشق غذاخوری |
تخم مرغ | ۱ عدد |
فلفل شیرین | به تعداد دلخواه |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
پودر زیره و روغن | به مقدار کافی |
سیخ چوبی | به تعداد کافی |
آموزش کوفته دنیزلی
مرحله اول
برای درست کردن کوفته دنیزلی ابتدا مقدار کمی بلغور را داخل یک فنجان بریزید و تا نیمه فنجان آب جوش اضافه کنید. بگذارید بلغور کمی خیس بخورد و بزرگ شود. بعد، پیاز و سیر را رنده کنید و آب اضافه آنها را بگیرید.
مرحله دوم
در این مرحله، گوشت چرخ کرده را با سیر و پیاز در یک کاسه مناسب بریزید. سپس، آرد سوخاری، تخممرغ و مقداری نمک، فلفل سیاه و پودر زیره را به آن اضافه کنید و همه مواد را به خوبی مخلوط کنید تا یکدست شوند.
مرحله سوم
حالا بلغور را از فنجان خارج کنید و با دست فشار دهید تا آب اضافی آن خارج شود. سپس آن را به مایه کوفته اضافه کرده و چند دقیقه ورز دهید تا همه مواد به خوبی با هم مخلوط شوند. سپس روی کاسه را با سلفون بپوشانید.
مرحله چهارم
حالا مایه کوفته را به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید تا کمی استراحت کند. پس از یک ساعت، کاسه را از یخچال خارج کنید و مقداری از مایه کوفته به اندازه یک نارنگی بردارید و دور سیخ چوبی شکل بدهید.
مرحله پنجم
بعد از اینکه همه مایه کوفته را به سیخهای چوبی منتقل کردید، یک تابه گریل روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن به آن اضافه کنید. وقتی روغن داغ شد، کوفتهها را در تابه بچینید و بگذارید سرخ شوند.
مرحله ششم
کوفتهها که یک سمتشان سرخ شد، آنها را برگردانید و بگذارید سمت دیگرشان هم سرخ شود. در همین حین، فلفلها را به تابه اضافه کنید و سرخ کنید. در نهایت، کوفتهها را به همراه فلفلهای سرخ شده و نان سرو کنید.