آموزش کوفته روسی

کوفته روسی یک غذای خوشمزه و سنتی از کشور روسیه است. این غذا با مخلوط کردن گوشت چرخ‌کرده، برنج که نیم‌پز شده و مقداری دیگر از مواد درست می‌شود. طعم و رنگ زیبا آن، این غذا را به گزینه‌ای مناسب برای دورهمی‌های خانوادگی و مهمانی‌ها تبدیل می‌کند.

برای تهیه کوفته روسی، اول از همه گوشت چرخ‌کرده را با نصف پیاز سرخ‌کرده و همه ادویه‌ها و نمک ترکیب کنید تا خوب مخلوط شود. سپس برنج نیم‌پز، تخم‌مرغ و جعفری خردشده را به این مخلوط اضافه کنید و همه‌چیز را به‌خوبی ورز دهید. بعد از آن، مخلوط را به شکل بیضی یا گرد درآورده و در مقداری روغن سرخ کنید. در همین تابه، رب گوجه‌فرنگی را کمی تفت داده و بعد پیاز، فلفل سیاه، شکر، نمک و آب را به آن اضافه کنید تا همه‌چیز به جوش بیاید. فلفل دلمه‌ای را در تابه بچینید و کوفته‌ها را روی آن قرار دهید و سپس با سس تهیه‌شده بپوشانید و بگذارید بپزد تا سس غلیظ شود.

مواد لازم مقدار
گوجه‌ ۲ الی ۳ عدد
آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری سر پر
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
پیاز داغ ۵ قاشق غذاخوری
جعفری ریز خرد شده ۱۲۰ الی ۱۵۰ گرم
نمک به مقدار لازم
فلفل دلمه‌ای ۲ عدد
تخم مرغ ۱ عدد
برنج نیم پز ۱ استکان
شکر ۱ قاشق چای‌خوری
زردچوبه ۱ قاشق چای‌خوری
فلفل سیاه ۱ قاشق چای‌خوری
رب گوجه ۲ قاشق چای‌خوری
فلفل قرمز تند ۱/۸ قاشق چای‌خوری

آموزش کوفته روسی

مرحله 1: مخلوط کردن گوشت و ادویه‌ها

ابتدا گوشت چرخ کرده را با ۲.۵

“`html

یک قاشق غذاخوری پیاز داغ و همه ادویه جات شامل نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و فلفل قرمز تند را به خوبی مخلوط کنید تا یک ترکیب یکنواخت بدست آید. استفاده از پیاز خام رنده شده و آب‌گرفته شده نیز می‌تواند به افزایش طعم کمک کند.

مرحله 2: آماده‌سازی برنج

برنج را با کمی آب بپزید تا کمی نرم شود ولی هنوز سفت باشد. این کار کمک می‌کند که برنج در زمان پخت کوفته خوب پخته شود.

مرحله 3: اضافه کردن تخم‌مرغ و جعفری

تخم‌مرغ، جعفری ریز خرد شده و برنج نیم پز را به مخلوط گوشت بیفزایید و همه مواد را خوب مخلوط کنید تا یک ترکیب چسبناک بدست آید.

مرحله 4: شکل دادن به کوفته‌ها

از مخلوط کوفته به اندازه یک تخم‌مرغ بردارید و آن را به شکل گرد یا بیضی درآورید. دستان خود را کمی مرطوب کنید تا مواد به دست نچسبند.

مرحله 5: سرخ کردن کوفته‌ها

کوفته‌های آماده شده را در روغن داغ به آرامی سرخ کنید تا رنگ آنها طلایی شود. دقت کنید که کوفته‌ها از هر طرف خوب سرخ شوند و ترد و خوشمزه شوند.

مرحله 6: آماده‌سازی سس

بعد از سرخ کردن کوفته‌ها، رب گوجه‌فرنگی را به مدت ۲ دقیقه تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند و خامی آن گرفته شود. سپس پیاز داغ باقی‌مانده، فلفل سیاه، شکر و کمی نمک را همراه با ۳ پیمانه آب به آن اضافه کنید و بگذارید بجوشد. در این مرحله آب لیموترش را هم اضافه کنید و اجازه دهید سس آرام بجوشد.

مرحله 7: پخت نهایی

فلفل دلمه‌ای بریده شده را در کف تابه قرار دهید و کوفته‌ها را روی آنها بچینید. نیمی از سس آماده شده را روی کوفته‌ها بریزید و درب تابه را بگذارید. بگذارید به مدت ۱۰ دقیقه با حرارت ملایم بپزد. سپس باقی‌مانده سس و گوجه‌فرنگی‌های حلقه شده را اضافه کنید و برای یک نیم ساعت دیگر بگذارید تا به خوبی بپزد و سس غلیظ شود.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)