طرز تهیه کوفته سیب زمینی و هویج

کوفته سیب‌زمینی و هویج یکی از غذاهای خوشمزه و راحت کشور ترکیه است که می‌توان آن را با طعم‌های مختلف درست کرد. برای یادگیری طرز تهیه غذاهای ترکی و مراحل دقیق تهیه کوفته سیب‌زمینی و هویج، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سیب‌زمینی ۴ عدد
هویج ۴ عدد
پیاز ۱ عدد
جعفری و شوید ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
زردچوبه و روغن به مقدار لازم

مراحل تهیه کوفته سیب‌زمینی و هویج

مرحله اول

برای تهیه کوفته سیب‌زمینی و هویج، ابتدا سیب‌زمینی‌ها را خوب می‌شوییم. سپس آنها را با ۳ لیوان آب و کمی نمک در یک قابلمه می‌ریزیم و روی حرارت متوسط قرار می‌دهیم.

مرحله دوم

پس از ۴۵ دقیقه پخت، سیب‌زمینی‌ها را پوست کنده و کنار می‌گذاریم. همچنین پیاز را به صورت ریز خرد می‌کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله یک تابه را روی حرارت قرار می‌دهیم. پیاز را به همراه کمی روغن به تابه اضافه کرده و تفت می‌دهیم تا نرم شود. سپس نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به پیاز اضافه می‌کنیم و کمی دیگر تفت می‌دهیم.

مرحله چهارم

بعد از اینکه عطر ادویه‌ها بلند شد، هویج را رنده کرده و به تابه اضافه می‌کنیم. آن را تفت می‌دهیم تا نرم و آب آن کشیده شود. سپس سیب‌زمینی‌های پخته شده را نیز رنده کرده و به تابه اضافه می‌کنیم.

مرحله پنجم

حالا سیب‌زمینی‌ها را به مدت ۵ دقیقه با بقیه مواد تفت می‌دهیم تا همه چیز به خوبی مخلوط شود. سپس تابه را از روی حرارت برمی‌داریم تا مواد خنک شوند. در همین هنگام، جعفری و شوید را ریز خرد می‌کنیم.

مرحله ششم

سپس سبزیجات و ادویه‌های دلخواه و ۴ قاشق روغن را به مواد اضافه کرده و خوب مخلوط می‌کنیم تا همه مواد یکدست شوند. اکنون مقداری از مخلوط را به اندازه یک نارنگی برمی‌داریم و با دست فرم می‌دهیم.

مرحله هفتم

تمام مواد کوفته را به همین شکل فرم می‌دهیم و در ظرف دلخواه می‌چینیم. می‌توان کوفته‌ها را به همین صورت سرو کرد یا اگر مشکلی با کالری ندارید، می‌توانید آنها را در روغن داغ سرخ کنید.