آموزش کوفته مصری

کوفته مصری یک غذای خوشمزه و خاص از کشور مصر است که با مواد مختلف درست می‌شود. برای یادگیری کامل و قدم به قدم تهیه کوفته مصری، در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۶ نفر
گوشت چرخ کرده مخلوط ۱ کیلوگرم
پیاز ۲ عدد بزرگ
سیر ۳ حبه
جعفری ۱ دسته متوسط
نمک ۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه ½ قاشق چایخوری
دارچین ¼ قاشق چایخوری
سیب زمینی ۴ عدد
هویج ۴ عدد
گوجه گیلاسی ۱۲ عدد
مواد لازم سس کوفته
گوجه فرنگی ۲ عدد بزرگ
آب ۱٫۵ فنجان
سس کچاپ ۱ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه و دارچین به مقدار دلخواه

آموزش کوفته مصری

مرحله اول

برای درست کردن کوفته مصری، ابتدا پیاز و سیر را رنده کنید و آب اضافه‌شان را بگیرید. سپس این مواد را در یک کاسه بزرگ بریزید. بعد، گوشت چرخ کرده را به همراه کمی نمک، فلفل سیاه و دارچین به کاسه اضافه کنید.

مرحله دوم

حالا جعفری را ریز خرد کنید و به مخلوط اضافه کنید. سپس همهٔ مواد را با دست خوب ورز دهید تا به یک ترکیب چسبناک و منسجم تبدیل شود. بعد روی کاسه را با سلفون بپوشانید و آن را در یخچال قرار دهید.

مرحله سوم

پس از یک ساعت، مایه کوفته را از یخچال خارج کنید.