آموزش کوفته پسته

کوفته پسته یکی از غذاهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که با مواد مختلف تهیه می‌شود. برای یادگیری نحوه درست کردن این غذا، با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت چرخ کرده ۶۵۰ گرم
پیاز ۳ عدد متوسط
تخم مرغ ۱ عدد
مغز پسته ¾ پیمانه
گوجه فرنگی ۴ عدد متوسط
پودر گردو ¼ پیمانه
پودر زیره سبز ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

دستور پخت کوفته پسته

خرد کردن پسته

برای درست کردن کوفته پسته خوشمزه، ابتدا پسته‌ها را خرد می‌کنیم و در یک کاسه می‌ریزیم. سپس دو عدد پیاز را رنده کرده و آب اضافی آن را می‌گیریم و به کاسه اضافه می‌کنیم.

افزودن سایر مواد به کاسه و ورز دادن

در این مرحله، گوشت چرخ کرده را همراه با تخم‌مرغ و مقداری نمک، فلفل سیاه و پودر زیره سبز به کاسه اضافه می‌کنیم و همه مواد را با دست ورز می‌دهیم تا خوب مخلوط شوند و یکدست شوند.

استراحت دادن

سپس روی کاسه را با سلفون می‌پوشانیم و به مدت ۳۰ دقیقه تا یک ساعت در یخچال قرار می‌دهیم تا مایه کوفته استراحت کند. بعد از این مدت، کاسه را از یخچال بیرون می‌آوریم و یک تابه روی حرارت می‌گذاریم.

سرخ کردن

حالا مقداری روغن در تابه می‌ریزیم و با دست، کوفته‌ها را به شکل گرد درست می‌کنیم و در روغن داغ سرخ می‌کنیم. وقتی که کوفته‌ها سرخ شدند، کمی روغن به تابه اضافه می‌کنیم.

تفت دادن پیاز

پیاز باقی‌مانده را به صورت نگینی ریز خرد کرده و به تابه اضافه می‌کنیم. سپس پیاز را تفت می‌دهیم تا سبک و شفاف شود. بعد پوست گوجه‌فرنگی‌ها را گرفته و به صورت نگینی خرد می‌کنیم.

سرو

در این مرحله، گوجه‌فرنگی‌ها را همراه با کمی ادویه به تابه اضافه کرده و خوب تفت می‌دهیم تا گوجه‌فرنگی‌ها کمی سرخ شوند. در نهایت، کوفته‌ها را در ظرف سرو می‌کشیم و با سس گوجه‌فرنگی سرو می‌کنیم.