آموزش کوفته پنیری
کوفته پنیری یکی از غذاهای خوشمزه و معروف است که میتوانید به روشهای مختلف تهیه کنید. جهت یادگیری این دستور آشپزی، با سایت رضیم همکاری کنید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت چرخ کرده | ۵۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد بزرگ |
سیر | ۱ حبه |
تخم مرغ | ۱ عدد |
آرد سوخاری | ۴ قاشق غذاخوری |
نمک | ۱ قاشق چایخوری |
جوش شیرین | ½ قاشق چایخوری |
فلفل سیاه | ۱ قاشق چایخوری |
فلفل قرمز | ۱ قاشق چایخوری |
پنیر پیتزا | ۲۰۰ گرم |
روغن و زردچوبه | به مقدار کافی |
دستور پخت کوفته پنیری
مرحله اول
برای درست کردن کوفته پنیری، ابتدا پیاز را با رنده ریز رنده کنید و سپس با دست خوب بفشارید تا آب اضافی آن گرفته شود. سپس پیاز آب گرفته را با گوشت چرخ کرده در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید.
مرحله دوم
در این مرحله، سیر را رنده کنید و به همراه تخم مرغ، آرد سوخاری، جوش شیرین، نمک، فلفل قرمز، فلفل سیاه و زردچوبه به کاسه اضافه کنید. همه مواد را با دست خوب ورز دهید تا مایه کوفته چسبناک و یکنواخت شود.
مرحله سوم
وقتی مایه کوفته آماده شد، به اندازه یک نارنگی کوچک از آن بردارید و در کف دستتان کمی صاف کنید. سپس مقداری پنیر پیتزا را وسط آن قرار دهید و آن را به شکل بیضی یا دایره جمع کنید.
مرحله چهارم
هنگام جمع کردن کوفتهها، مطمئن شوید که دور آنها را با دست فشار دهید تا خوب به هم بچسبند. اگر این کار را درست انجام ندهید، هنگام سرخ کردن پنیر داخل کوفتهها بیرون میریزد.
مرحله پنجم
بعد از آماده شدن تمام کوفتهها، سطح گریل یا بهترین قسمت تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید و کمی روغن بریزید. سپس کوفتهها را درون تابه بچینید و صبر کنید تا یک سمتشان کاملاً گریل شود.
مرحله ششم
بعد از اینکه یک سمت کوفتهها گریل شد، آنها را به آرامی برگردانید تا طرف دیگر هم خوب بپزد. اگر دوست دارید، میتوانید چند عدد گوجه فرنگی را هم در کنار کوفتهها گریل کنید. در پایان، کوفتهها را داغ داغ به همراه نان سرو کنید.