آموزش کوفته کباب
کوفته کباب یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب در کشور ترکیه است که با روشهای مختلف درست میشود. برای یادگیری طرز تهیه این غذا، ادامه مطلب را در وبسایت رضیم بخوانید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت چرخ کرده | ۵۰۰ گرم |
سیر | ۲ حبه |
پیاز | ۱ عدد بزرگ |
جعفری | ۲ قاشق غذاخوری |
سماق | ۲ قاشق چایخوری |
نعنا | ۱ قاشق غذاخوری |
زیره سبز | ۱ قاشق چایخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
فلفل قرمز و روغن | به مقدار لازم |
دستور پخت کوفته کباب ترکیهای
مرحله اول
برای درست کردن کوفته کباب خوشمزه، ابتدا پیاز را با رنده ریز رنده میکنیم و سپس با فشار دست آب اضافهاش را میگیریم. بعد پیاز رنده شده را به همراه گوشت چرخ کرده، سماق و مقداری نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز در یک کاسه بزرگ میریزیم.
مرحله دوم
در این مرحله سیر را همراه با کمی نمک و زیره سبز میکوبیم تا خمیری شود، سپس این مخلوط را به کاسه حاوی گوشت اضافه میکنیم. سپس جعفری و نعناع را ریز خرد کرده و به بقیه مواد اضافه میکنیم.
مرحله سوم
حالا همه مواد را با دست خوب ورز میدهیم تا یکدست و چسبناک شوند. سپس روی کاسه را با سلفون میپوشانیم و به مدت یک ساعت در یخچال میگذاریم تا مایه کباب استراحت کند.
مرحله چهارم
بعد از یک ساعت کاسه را از یخچال بیرون میآوریم. سپس به اندازه یک نارنگی از مایه کباب برمیداریم و آن را به سیخ چوبی میزنیم و با دست به آن شکل میدهیم. این مرحله را برای همه کبابها انجام میدهیم.
مرحله پنجم
در این مرحله، تابه گریل را با کمی روغن چرب میکنیم و سپس سیخها را روی تابه میگذاریم و هر طرف کبابها را به مدت ۴ تا ۵ دقیقه کباب میکنیم. اگر زودتر کبابها را بچرخانیم، ممکن است به کف تابه بچسبند.
مرحله ششم
در کنار کوفته کباب میتوانیم از گوجه فرنگی و سبزیجات گریل شده نیز استفاده کنیم. در انتها کوفته کبابها را با گوجه فرنگیهای گریل شده در یک ظرف مناسب سرو کرده و همراه با برنج یا نان میخوریم.