آموزش کوفته کشک

کوفته انواع مختلفی دارد و معمولاً با سس‌هایی که شامل رب گوجه‌فرنگی یا سبزیجات می‌شوند طبخ می‌شود. از معروف‌ترین نوع‌های کوفته می‌توان به کوفته قلقلی و کوفته تبریزی اشاره کرد که در ایران شهرت دارند. اما کوفته برنجی با کشک در اصفهان خیلی معروف‌تر است. به نظر می‌آید غذاهایی که با کشک تهیه می‌شوند، در استان اصفهان طرفداران زیادی دارند. این نوع کوفته طعم بسیار خوبی دارد و سس آن از کشک درست می‌شود. اگر می‌خواهید آموزش کامل و مرحله به مرحله تهیه کوفته کشک را ببینید، ادامه مطلب را دنبال کنید و با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم کوفته کشک
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
برنج آبکش شده ۱ پیمانه
سبزی معطر (مانند گشنیز، تره، جعفری، شوید) ۴ تا ۵ قاشق غذا خوری
کشک ۳۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد
سیب‌زمینی کوچک ۱ عدد
نعناع خشک ۱ قاشق غذا خوری
سینه مرغ چرخ کرده نصف یک عدد
روغن به مقدار لازم
تخم‌مرغ ۱ عدد
نعناع خشک ۱ قاشق غذا خوری
زردچوبه ۱ قاشق غذا خوری
نمک ۱ قاشق چای خوری
فلفل قرمز نیم قاشق چای خوری
فلفل سیاه نیم قاشق چای خوری
مواد میانی
آلو بخارا به مقدار لازم