آموزش کوکوی لوبیا چشم بلبلی
کوکوی لوبیا چشم بلبلی یکی از غذاهای خوشمزه و سنتی ایران است که به روشهای مختلفی تهیه میشود. برای یادگیری این آموزش آشپزی با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
لوبیا چشم بلبلی | ۱ لیوان |
سیب زمینی | ۲ عدد متوسط |
پیاز | ۱ عدد بزرگ |
سیر | ۲ حبه |
تخم مرغ | ۲ عدد |
آرد نخودچی | ۲ قاشق غذاخوری |
آرد سوخاری | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
دستور پخت کوکوی لوبیا چشم بلبلی
مرحله اول
برای درست کردن کوکوی لوبیا چشم بلبلی اول از همه لوبیا چشم بلبلی را به مدت یک شب در آب بخیسانید تا نرم شود. بعد از آن لوبیا را آبکشی کرده و با ۲ پیمانه آب در یک قابلمه بپزید.
مرحله دوم
وقتی لوبیا خوب پخته شد، آن را آبکشی کرده و داخل غذاساز یا میکسر بریزید و پوره کنید. اگر میکسر ندارید، میتوانید از گوشتکوب هم استفاده کنید.
مرحله سوم
حالا لوبیای پوره شده را در یک کاسه بزرگ بریزید. سپس سیر، سیب زمینی و پیاز را با رنده ریز رنده کرده و بعد از گرفتن آب آنها، به کاسه اضافه کنید. تخم مرغها را هم در یک کاسه کوچک بشکنید.
مرحله چهارم
در این مرحله کمی نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به تخم مرغها اضافه کنید و با چنگال خوب هم بزنید تا ترکیب شوند. بعد از آن آرد سوخاری و آرد نخودچی را اضافه کرده و همه مواد را با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند.
مرحله پنجم
وقتی مواد کوکو خوب مخلوط شدند، اگر مایه کوکو خیلی شل بود، میتوانید کمی دیگر آرد سوخاری اضافه کنید. اگر هم خیلی سفت شده بود، میتوانید یک تخم مرغ دیگر به آن اضافه کنید.
مرحله ششم
اگر دوست دارید، کمی سبزی معطر به مخلوط اضافه کنید. سپس یک تابه مناسب روی حرارت بگذارید و مقداری روغن بریزید. از مایه کوکو به اندازه یک گردو بردارید و با دست به شکل گرد درآورید.
مرحله هفتم
حالا کوکوها را در روغن بریزید و بگذارید یکی از سمتها سرخ شود. سپس آنها را برگردانید تا طرف دیگر هم سرخ شود. در نهایت کوکوها را در ظرف مناسبی بچینید و با نان سرو کنید.