آموزش کوکو اردبیلی

کوکو یکی از غذاهای خوشمزه و ساده است که می‌توان آن را هم با نان و هم با برنج سرو کرد. انواع مختلفی از کوکو وجود دارد، مانند کوکو سبزی، کوکوی مرغ، کوکو سیب‌زمینی و کوکوی گوشت. در اینجا ما به شما کوکوی اردبیلی را آموزش می‌دهیم که ترکیبی از کوکو سبزی و کوکو سیب‌زمینی است و طعمی خوشمزه دارد و تهیه آن بسیار آسان است. برای دیدن آموزش کامل و مرحله به مرحله کوکو اردبیلی، با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم کوکو اردبیلی
سیب زمینی متوسط پخته شده ۳ عدد
سبزی کوکو پاک کرده خرد شده ۱ کیلوگرم
تخم مرغ ۷ تا ۱۰ عدد
فلفل سیاه به میزان لازم
زردچوبه به میزان لازم
پودر سیر به میزان لازم
زرشک ۳ تا ۴ قاشق غذا خوری
گردو خرد شده نصف لیوان

آموزش کوکو اردبیلی

مرحله اول

برای تهیه کوکوی خوشمزه و مخصوص به روش اردبیلی، ابتدا سیب‌زمینی‌ها را بشویید و با پوست در قابلمه بگذارید. سپس آب را به آن اضافه کنید و گاز را روشن کنید و بگذارید سیب‌زمینی‌ها به خوبی بپزند.

مرحله دوم

بعد از اینکه سیب‌زمینی‌ها پخته شدند، پوست آن‌ها را جدا کنید و با رنده درشت رنده کنید. سبزی کوکو که قبلاً شسته و خرد شده را به سیب‌زمینی‌ها اضافه کنید و خوب混 کنند. بعد از آن، زردچوبه، نمک، فلفل سیاه و پودر سیر را به مخلوط اضافه کنید.

مرحله سوم

حالا وقت اضافه کردن تخم‌مرغ‌ها است. تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی به مخلوط اضافه کنید. وقتی تعداد تخم‌مرغ‌ها به ۷ رسید، خوب هم بزنید. به غلظت مخلوط دقت کنید؛ اگر خیلی سفت بود، می‌توانید تخم‌مرغ بیشتری اضافه کنید.

مرحله چهارم

وقتی غلظت مناسب را پیدا کردید، حالا زرشک را به مخلوط اضافه کنید. زرشک‌ها را از قبل خوب بشویید و سپس به مواد اضافه کنید. بعد از آن، نصف لیوان گردو خرد شده را هم به مخلوط بیفزایید و خوب ترکیب کنید.

مرحله پنجم

یک تابه با درب مناسب انتخاب کنید و آن را روی حرارت بگذارید. مقداری روغن در کف تابه بریزید. وقتی روغن داغ شد، مخلوط کوکو را داخل تابه بریزید و درب آن را ببندید. حالا با حرارت ملایم بگذارید یک طرف کوکو بپزد.

مرحله ششم

بعد از اینکه یک طرف کوکو طلایی شد، آن را برگردانید و طرف دیگر را سرخ کنید. در این مرحله نیازی به بستن دربت تابه نیست. سپس کوکو را به هر شکلی که دوست دارید برش بزنید و در ظرف مناسبی سرو کنید و می‌توانید با خیارشور و گوجه تزئین کنید.