آموزش کوکو بادمجان
کوکو بادمجان یکی از کوکوهای خوشمزه و مهمانی ایرانی است که میتوان آن را به عنوان پیشغذا نیز سرو کرد. برای یادگیری این آموزش آشپزی با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
بادمجان | ۴ عدد متوسط |
تخم مرغ | ۳ عدد |
پیاز | ۱ عدد بزرگ |
سیر | ۱ حبه |
نمک و فلفل سیاه | به اندازه کافی |
روغن و زردچوبه | به اندازه کافی |
دستور پخت کوکو بادمجان
پوست کندن بادمجان
ابتدا پوست بادمجانها را بگیرید و خوب بشویید. سپس میتوانید آنها را در یک قابلمه با کمی آب بپزید یا مانند میرزا قاسمی، با پوست روی گاز کبابی کنید و بعد پوستشان را جدا کنید.
افزودن پیاز و سیر به بادمجان
بادمجانهای پخته شده را در یک کاسه بزرگ بریزید و اجازه دهید کمی خنک شوند. سپس پیاز و سیر را پوست کنده، بشویید و رنده کنید. آب پیاز را خوب بگیرید و به بادمجانها اضافه کنید.
مخلوط مواد
مقداری زردچوبه، فلفل سیاه و نمک به مواد اضافه کنید و با گوشکوب دستی یا برقی یا داخل میکسر، خوب مخلوط کنید تا مواد کاملاً له و پوره شوند. اگر بادمجانها هنوز گرم هستند، اجازه دهید کمی سرد شوند.
آماده سازی مایع کوکو
تخممرغها را در یک پیاله بشکنید و اگر سالم باشند، به کاسه بادمجان اضافه کنید. خوب هم بزنید و مایه کوکو را به خوبی مخلوط کنید تا یکدست شود. یک تابه بزرگ را روی حرارت قرار دهید.
سرخ کردن
مقداری روغن در تابه بریزید و بر روی حرارت کم قرار دهید تا داغ شود. سپس مایه کوکو را در تابه بریزید و با پشت قاشق روی آن را صاف کنید، اجازه دهید با حرارت ملایم سرخ شود.
تزئین و سرو
کوکو را از وسط نصف کنید و هر نیمه را با کفگیر برگردانید تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود. پس از اینکه کوکو به خوبی سرخ شد، آن را در بشقاب بگذارید و با گوجهفرنگی یا خیارشور و نان سرو کنید.
نکات پخت کوکو بادمجان
کوکو بادمجان با کدو
اگر میخواهید کوکوی خوشمزهتری تهیه کنید، میتوانید یک یا دو عدد کدو سبز قلمی را مثل بادمجانها بپزید و به مواد کوکو اضافه کنید. برای اینکه کوکو خشک نشود، یک عدد تخم مرغ هم اضافه کنید.
کوکو بادمجان با سیب زمینی
برای تهیه کوکوی بادمجان با سیبزمینی، ابتدا یک عدد سیبزمینی بزرگ را بپزید، سپس پوست بکنید و رنده کنید یا با گوشتکوب له کنید و به مایه کوکو اضافه کنید. در صورت نیاز یک عدد تخممرغ نیز به مایه کوکو بزنید.