آموزش کوکو سیب زمینی با نان باگت

کوکو سیب زمینی با نان باگت یکی از غذاهای خوشمزه و ساده ایرانی است که می‌توان به روش‌های مختلفی تهیه کرد. این غذا به عنوان یک وعده کامل برای شام یا ناهار مناسب است و می‌توان آن را به عنوان صبحانه، عصرانه یا میان وعده نیز میل کرد. همچنین می‌توانید از این کوکو به عنوان پیش غذا در مهمانی‌ها و مجالس خود استفاده کنید. برای یادگیری را‌ه‌کارهای تهیه این غذای خوشمزه، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای 4 نفر
نان باگت 2 تا 3 عدد
سیب زمینی 2 عدد بزرگ
کره 20 گرم
جعفری 1دسته کوچک
تخم مرغ 2 تا 3 عدد
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی
پودر سیر و پاپریکا به مقدار کافی

دستور پخت کوکو سیب زمینی لقمه ای

مرحله اول

برای درست کردن کوکو سیب زمینی با نان باگت، ابتدا سیب زمینی‌ها را به همراه ۲ پیمانه آب و کمی نمک در یک قابلمه بریزید. سپس قابلمه را روی حرارت زیاد قرار دهید تا سیب زمینی‌ها خوب بپزند.

مرحله دوم

پس از اینکه سیب زمینی‌ها پخته شدند، آنها را زیر آب سرد بگیرید و به آرامی پوستشان را بکنید. بعد از آن، سیب زمینی‌ها را با رنده ریز رنده کنید و در یک کاسه بریزید.

مرحله سوم

در این مرحله، جعفری را ریز خرد کرده و به کاسه سیب زمینی‌ها اضافه کنید. سپس کره و مقداری نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر سیر و پاپریکا را هم به کاسه اضافه کنید و مواد را خوب مخلوط کنید تا کاملاً یکدست شوند.

مرحله چهارم

در این مرحله، تخم مرغ‌ها را در یک کاسه بشکنید و با چنگال خوب هم بزنید تا مخلوط شوند. سپس مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به تخم‌مرغ‌ها اضافه کرده و آن‌ها را با هم ترکیب کنید.

مرحله پنجم

در این مرحله، نان باگت را به تکه‌های ۲ سانتی‌متری برش بزنید و با احتیاط خمیر وسط آن را خالی کنید. تکه‌های نان را در یک پلاستیک قرار دهید تا خشک نشوند.

مرحله ششم

در این مرحله تکه‌های نان باگت را یکی یکی از پلاستیک خارج کرده و وسط‌شان را با مخلوط کوکو سیب زمینی پر کنید. سپس…

“`

ما تریبت را در یک سینی می‌چینیم و سپس روی آن پلاستیک می‌کشیم تا نان‌ها خشک نشوند.

مرحله هفتم

بعد از آماده کردن همه نان‌های باگت، یک تابه مناسب را روی حرارت می‌گذاریم و کمی روغن به آن اضافه می‌کنیم. سپس نان‌های باگت را در کاسه‌ای که تخم‌مرغ ریخته‌ایم، می‌زنیم تا کاملاً با تخم‌مرغ پوشانده شوند.

مرحله هشتم

در این مرحله نان‌های باگت را با احتیاط در روغن داغ می‌گذاریم و اجازه می‌دهیم کوکوها سرخ شوند. وقتی یک سمت کوکوها کاملاً سرخ و طلایی شد، آنها را برمی‌گردانیم تا سمت دیگر هم سرخ شود.

مرحله نهم

بعد از اینکه کوکوها سرخ شدند، لازم نیست آنها را روی دستمال کاغذی بگذاریم زیرا با تخم‌مرغ پوشش داده شده‌اند و روغن را جذب نمی‌کنند. در آخر، کوکوها را در ظرف دلخواه می‌چینیم و با سس مورد علاقه‌مان سرو می‌کنیم.