آموزش کوکو سیب زمینی شکم پر

کوکو یکی از غذاهای محبوب است که از ترکیب سبزیجات مختلف و تخم‌مرغ درست می‌شود. کوکو سیب زمینی شکم پر با استفاده از سیب‌زمینی پخته و تخم‌مرغ تهیه می‌شود و داخل آن با گوشت چرخ‌کرده سرخ شده پر می‌شود. می‌توانید از هر نوع گوشتی یا سبزیجات سرخ‌شده به عنوان مواد میانی استفاده کنید. این غذا ظاهری شیک و مجلسی دارد و در عین حال بسیار خوشمزه است. می‌توان آن را به عنوان پیش‌غذا در مهمانی‌ها یا جشن‌های تولد تهیه کرد. تهیه آن خیلی راحت است و به‌سرعت می‌توانید تنوعی به غذای خود بدهید. برای یادگیری چگونگی تهیه کوکو سیب‌زمینی شکم‌پر، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۱۵ عدد
سیب زمینی ۴ عدد بزرگ یا ۶ عدد متوسط
پیاز ۱ عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم
پودر سیر و پودر فلفل به مقدار لازم
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
تخم مرغ ۳ عدد
جعفری خرد شده ۲ قاشق غذا خوری
پودر سوخاری ۲ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
پودر سیر و آویشن به مقدار لازم

آموزش کوکو سیب زمینی شکم پر

مرحله اول

برای تهیه کوکو سیب‌زمینی خوشمزه با شکم پر، ابتدا سیب‌زمینی‌ها را بشویید و در یک قابلمه بریزید. سپس روی آن‌ها آب بریزید و قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا آب پخته شود. در این زمان، می‌توانید مواد میانی کوکو را تهیه کنید.

مرحله دوم

برای تهیه مواد میانی، پیاز را بشویید و پوست آن را بکنید. سپس پیاز را به صورت خلالی خرد کنید. یک تابه را با کمی روغن روی حرارت بگذارید تا داغ شود و پیازها را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا طلایی شود.

مرحله سوم

وقتی پیازها طلایی شدند، کمی زردچوبه و فلفل و پودر سیر و فلفل دلمه‌ای بزنید و تفت دهید. سپس گوشت چرخ‌کرده را به تابه اضافه کنید و تفت دهید. بعد از اینکه رنگ گوشت عوض شد، نمک و رب گوجه‌فرنگی را هم اضافه کنید.

مرحله چهارم

سپس به خوب تفت دادن ادامه دهید تا رب رنگ بگیرد. بعد از آن، مخلوط را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا کمی خنک شود. وقتی سیب‌زمینی‌ها پخته شدند، آب آن‌ها را خالی کنید. سپس وقتی کمی خنک شدند، پوست کنده و رنده کنید.