آموزش کوکو سیب زمینی پنیری

کوکو سیب زمینی پنیری یکی از غذاهای خوشمزه و بین‌المللی است که می‌تواند به عنوان پیش‌غذا هم سرو شود. برای یادگیری بهتر این دستور آشپزی، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سیب زمینی آبپز ۶ عدد متوسط
پنیر پیتزا ۲ لیوان
تخم مرغ ۱ عدد
کره ۳ قاشق غذاخوری
آرد سفید حدودا ½ لیوان
پیازچه ۲ قاشق غذاخوری
آرد سوخاری ½ لیوان
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

دستور پخت کوکو سیب زمینی پنیری

مرحله اول

برای درست کردن کوکو سیب زمینی پنیری، ابتدا سیب زمینی‌های پخته شده را با رنده ریز رنده کنید و در یک کاسه بزرگ بریزید. سپس به آن کره، مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را اضافه کنید.

مرحله دوم

در این مرحله تمام مواد را خوب با هم ترکیب کنید تا شبیه به پوره سیب‌زمینی شود. سپس پیازچه را به صورت ریز خرد کنید و آن را به همراه پنیر پیتزا، آرد سفید و تخم مرغ به کاسه اضافه کنید و همه چیز را با هم مخلوط کنید.

مرحله سوم

اگر بعد از ترکیب کردن، مایه کوکو شل بود، باید کمی آرد اضافه کنید تا مایه کوکو منسجم‌تر شود. حالا آرد سوخاری را در یک ظرف قرار دهید و آن را نزدیک خود نگه دارید.

مرحله چهارم

در این مرحله، یک تابه مناسب را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن در آن بریزید. وقتی روغن داغ شد، به اندازه یک گردو از مایه کوکو بردارید و با دست آن را به شکل کتلت درآورید و در روغن داغ بیندازید.

مرحله پنجم

حالا باید منتظر بمانید تا کوکو سرخ شود. وقتی که یک سمت کوکو سرخ شد، آن را برگردانید تا سمت دیگرش هم سرخ شود. در پایان، کوکوهای آماده شده را داغ سرو کنید و با نان میل کنید.