آموزش کوکو لوبیا سبز و هویج

کوکو یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب است که با ترکیب سبزیجات و تخم مرغ تهیه می‌شود. کوکو لوبیا سبز و هویج با استفاده از لوبیا سبز، هویج، فلفل دلمه‌ای و سیب‌زمینی درست می‌شود. این مواد با هم ترکیب می‌شوند و یک غذای سالم و خوشمزه را به وجود می‌آورند. این غذا نه تنها مغذی و سرشار از ویتامین است، بلکه می‌توان آن را به عنوان پیش‌غذا در مهمانی‌ها و جشن‌ها نیز سرو کرد. تهیه این کوکو بسیار آسان است و به راحتی به تنوع غذاهای شما اضافه می‌شود.

مواد لازم برای ۴ نفر
لوبیا سبز ۱ لیوان
هویج ۱ لیوان
فلفل دلمه‌ای ۱ عدد
سیب‌زمینی ۱ عدد
پیاز ۱ عدد
تخم مرغ ۲ عدد
آرد ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

دستور پخت کوکو لوبیا سبز و هویج

مرحله اول

برای درست کردن کوکو لوبیا سبز و هویج ابتدا لوبیا سبزها را به قطعات کوچک برش می‌دهیم. هویج را شسته و به قطعات کوچک برش می‌زنیم و آن‌ها را در یک قابلمه حاوی کمی آب می‌گذاریم تا کمی بپزند. این مرحله حدود ۱۵ دقیقه طول می‌کشد.

مرحله دوم

بعد از پخت، لوبیا و هویج را در آبکش قرار می‌دهیم تا آب آن‌ها کاملاً خارج شود و سپس کنار می‌گذاریم تا سرد شوند. سپس پیاز را شسته، پوست کنده و به قطعات کوچک خرد می‌کنیم. در یک تابه مقداری روغن می‌ریزیم و آن را روی حرارت قرار می‌دهیم تا داغ شود.

مرحله سوم

وقتی که تابه داغ شد، پیازها را اضافه می‌کنیم و خوب تفت می‌دهیم تا نرم و طلایی شوند. سپس آن‌ها را از تابه خارج کرده و کنار می‌گذاریم. اکنون سیب‌زمینی را شسته، پوست کنده و به قطعات کوچک خرد می‌کنیم.

مرحله چهارم

سیب‌زمینی‌های خرد شده را نیز شسته و خشک می‌کنیم. سپس آن‌ها را در روغن سرخ می‌کنیم و وقتی که سرخ شدند، کنار می‌گذاریم. حالا لوبیا سبز و هویج پخته شده، پیاز تفت داده شده، سیب‌زمینی و فلفل دلمه‌ای خرد شده را در یک کاسه بزرگ می‌ریزیم.

مرحله پنجم

در این مرحله تخم‌مرغ‌ها را به مخلوط اضافه می‌کنیم و با چنگال خوب هم می‌زنیم تا همه مواد به خوبی مخلوط شوند. سپس آرد، نمک، زردچوبه و فلفل را نیز اضافه کرده و دوباره هم می‌زنیم تا مخلوط یکنواختی به دست آید. حالا تابه را روی حرارت قرار می‌دهیم.

مرحله ششم

کمی روغن در کف تابه می‌ریزیم و منتظر می‌مانیم تا روغن داغ شود. سپس مخلوط کوکو را در تابه می‌ریزیم و صبر می‌کنیم تا یک طرف آن طلایی شود. سپس کوکو را برمی‌گردانیم تا طرف دیگر آن نیز سرخ و طلایی شود.