آموزش کوکو کدو سبز

کوکوی کدو سبز یکی از غذاهای خوشمزه و مناسب مهمانی در ایران است. این غذا می‌تواند به عنوان یک شام یا ناهار سبک سرو شود و همچنین برای افرادی که می‌خواهند وزن کم کنند، مناسب است. زیرا کوکوی کدو سبز به خاطر استفاده از کدو سبز، کالری کمتری دارد و می‌تواند به کاهش وزن کمک کند. برای یادگیری دستور پخت کامل این کوکو، با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
کدو سبز ۳ عدد
آرد گندم ۱ قاشق غذاخوری
آویشن مقداری کمی
پیازچه ۳ عدد
تخم مرغ ۳ عدد
نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
زردچوبه و روغن به اندازه کافی

آموزش کوکو کدو سبز

مرحله اول

برای درست کردن کوکوی خوشمزه، ابتدا کدوها را خوب می‌شوییم و سپس در آبکش قرار می‌دهیم تا آب آن‌ها خارج شود. بعد از این کار، با یک دستمال آن‌ها را خشک کرده و قسمت بالایی آن‌ها را با چاقو می‌بریم و سپس کدوها را با رنده ریز، رنده می‌کنیم. در این مرحله کمی نمک هم روی کدوها می‌زنیم.

مرحله دوم

حالا به کدوها ۱۰ دقیقه زمان می‌دهیم تا آب آن‌ها کاملاً خارج شود. در این مدت، مواد دیگر برای درست کردن کوکو را آماده می‌کنیم. پیازچه‌ها را تمیز کرده و می‌شوییم و سپس آن‌ها را به‌طور ریز خرد می‌کنیم و کنار می‌گذاریم.

مرحله سوم

سپس کدوهای رنده شده را در صافی می‌ریزیم و با دست آن‌ها را فشار می‌دهیم تا آب اضافی‌شان خارج شود. کدوهای رنده شده را در یک کاسه می‌ریزیم و پیازچه‌های خرد شده را به آن اضافه می‌کنیم.

مرحله چهارم

تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی در یک کاسه می‌شکنیم و در صورت سالم بودن، آن‌ها را داخل کاسه بزرگ‌تری می‌ریزیم. حالا آرد را به آرامی به آن اضافه می‌کنیم تا گلوله نشود و سپس با قاشق هم می‌زنیم تا کاملاً مخلوط شوند.

مرحله پنجم

زردچوبه، نمک، فلفل سیاه و آویشن را به مقدار دلخواه به مخلوط آرد و تخم‌مرغ اضافه می‌کنیم. بعد خوب تمام مواد را با هم مخلوط می‌کنیم و سپس این مخلوط را به کدو و پیازچه اضافه می‌کنیم و همه مواد را به خوبی هم می‌زنیم تا یک مایه یکدستی داشته باشیم.

مرحله ششم

پس از آماده شدن مایه کوکو، یک تابه را روی حرارت کم قرار می‌دهیم و مقداری روغن داخل آن می‌ریزیم تا داغ شود. سپس یک قاشق از مایه کوکو را برمی‌داریم و داخل تابه می‌ریزیم و با قاشق به آن شکل می‌دهیم و اطراف آن را مرتب می‌کنیم.

مرحله هفتم

با همین روش تمام مایه کوکو را داخل تابه سرخ می‌کنیم. بعد از طلایی شدن کوکوها، آن‌ها را برمی‌داریم و در ظرف سرو می‌کنیم. امیدوارم این کوکو لذیذ را درست کنید و از طعم آن لذت ببرید.

“““html

ما آن را بر می‌گردانیم تا طرف دیگرشان نیز طلایی و به طور کامل سرخ شود. اگر مایل باشید، می‌توانید تمامی مایه را به‌صورت یکجا داخل تابه بریزید.

مرحله هشتم

سپس با قاشق، مایه را داخل تابه منظم می‌کنیم و سطح روی آن را صاف می‌کنیم تا بهتر سرخ شود. بعد با کفگیر آن را به دو نیم تقسیم می‌کنیم و هر نیمه از کوکو را بر می‌گردانیم تا خوب سرخ شود. کوکوی کدو سبز آماده شده را می‌توانید به همراه گوجه‌فرنگی و خیارشور نوش جان کنید.

نکات پخت کوکو کدو سبز

کوکوی کدو سبز با قارچ

اگر علاقه‌ دارید به کوکوی کدو سبز خود قارچ اضافه کنید، ابتدا قارچ را به‌صورت نگینی یا ورقه‌ای خرد کنید و سپس با کمی روغن تفت دهید تا آب آن گرفته شود. حالا قارچ را کنار می‌گذاریم تا خنک شود و بعد به مایه کوکو اضافه خواهیم کرد.