آموزش کوکی ازمیری

کوکی ازمیری یکی از شیرینی‌های خوشمزه‌ای است که در شهر ازمیر تهیه می‌شود و طعم‌های مختلفی دارد. برای یادگیری نحوه تهیه این کوکی خوشمزه به صورت کامل و مرحله به مرحله، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم کوکی ازمیری
آرد ۱٫۵ فنجان
آب گرم ½ فنجان
روغن مایع ½ قاشق چایخوری
شکر ۱ قاشق غذاخوری
وانیل نوک قاشق چایخوری
خامه شکلاتی ۳۰۰ گرم

آموزش کوکی ازمیری

مرحله اول

برای آماده‌سازی کوکی ازمیری خوشمزه با طعم خامه شکلاتی، اول فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن می‌کنیم و می‌گذاریم گرم شود. سپس یک سینی فر را به طور کامل با کاغذ روغنی می‌پوشانیم و کنار می‌گذاریم.

مرحله دوم

در این مرحله، آب گرم را همراه با روغن، شکر و وانیل در یک کاسه می‌ریزیم و با هم هم می‌زنیم. سپس آرد را درون الک می‌ریزیم و به آرامی روی مواد الک کرده و مخلوط می‌کنیم.

مرحله سوم

وقتی که خمیر نرم و لطیفی در کاسه جمع شد، دیگر نیازی به اضافه کردن آرد نیست. حالا خمیر را چند دقیقه با دست ورز می‌دهیم تا منسجم و یکدست شود. سپس روی کاسه را می‌پوشانیم و به خمیر ۲۰ دقیقه زمان استراحت می‌دهیم.

مرحله چهارم

در این مرحله، خمیر را به ۱۵ قسمت تقسیم می‌کنیم و هر قسمت را گرد می‌کنیم. سپس اولی را که گرد کردیم با دست باز می‌کنیم، یک قاشق خامه شکلاتی وسط خمیر می‌گذاریم و آن را به شکل گرد جمع می‌کنیم.

مرحله پنجم

حالا خمیر را در سینی فر قرار می‌دهیم. تمام خمیرها را به همین شکل آماده کرده و در سینی می‌چینیم. سپس سینی را در فر می‌گذاریم و اجازه می‌دهیم کوکی‌ها به مدت ۸ تا ۱۲ دقیقه در فر بپزند.

مرحله ششم

بعد از اینکه پخت کوکی‌ها به پایان رسید، گریل را روشن می‌کنیم و می‌گذاریم چند دقیقه روی کوکی‌ها طلایی شود. در نهایت کوکی‌ها را از فر بیرون می‌آوریم و بعد از کمی خنک شدن، آن‌ها را در ظرف مورد نظرمان می‌چینیم و سرو می‌کنیم.