آموزش کوکی انار

کوکی انار یکی از شیرینی‌های خوشمزه و محبوب ایرانی است که معمولاً در شب یلدا تهیه می‌شود. برای یادگیری نحوه درست کردن این کوکی خوشمزه به صورت کامل و مرحله به مرحله، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم کوکی انار
آرد ۲ و ¼ پیمانه
جوش شیرین ۱ قاشق چایخوری
نمک ⅓ قاشق چایخوری
تخم مرغ ۲ عدد
کره ۱۵۰ گرم
وانیل ½ قاشق چایخوری
شکر ⅔ پیمانه
آب انار (اختیاری) ۲ قاشق غذاخوری
دانه انار ½ پیمانه
شکلات چیپسی ½ پیمانه

آموزش کوکی انار

مرحله اول

برای تهیه کوکی انار خوشمزه ابتدا تخم مرغ‌ها را ۳۰ دقیقه قبل از شروع کار در دمای اتاق قرار می‌دهیم تا با دما هماهنگ شوند. سپس یک کاسه مناسب انتخاب می‌کنیم.

مرحله دوم

حالا آرد را به همراه نمک و جوش شیرین داخل کاسه می‌ریزیم و مخلوط می‌کنیم تا خوب یکنواخت شوند. سپس در یک کاسه دیگر، تخم مرغ‌ها را به همراه وانیل و آب انار اضافه می‌کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله با استفاده از همزن دستی، مخلوط را هم می‌زنیم تا همه مواد به خوبی ترکیب شوند. سپس کره را روی بخار کتری قرار می‌دهیم تا ذوب شود و بعد کره ذوب شده را به همراه شکر به مخلوط تخم مرغ‌ها اضافه می‌کنیم.

مرحله چهارم

حالا با همزن دستی خوب هم می‌زنیم تا همه مواد یکدست شوند. سپس مخلوط آرد را دو بار الک می‌کنیم و دوباره در الک می‌ریزیم و این بار آن را روی مخلوط تخم مرغ طی دو مرحله الک می‌کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله با لیسک مخلوط می‌کنیم تا همه مواد به خوبی ترکیب شوند. سپس فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم می‌کنیم و اجازه می‌دهیم تا به طور کامل گرم شود. در این مرحله، انار را می‌شوییم.

مرحله ششم

حالا انار را به چهار قسمت تقسیم می‌کنیم و با قاشق بر روی انار می‌کوبیم تا دانه‌های آن بیرون بیاید. سپس دانه‌های انار و شکلات چیپسی را به مخلوط کوکی اضافه می‌کنیم و به خوبی هم می‌زنیم تا مواد با هم ترکیب شوند.

انتهای دستور