آموزش کوکی براونی

کوکی براونی یکی از انواع شیرینی‌های خوشمزه است که بافت سبکی دارد و به کوکی خیس نیز معروف است. این شیرینی یک میان‌وعده لذیذ و مقوی به حساب می‌آید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با آموزش کوکی براونی به ادامه مطلب در سایت آموزشی رضیم توجه کنید.

مواد لازم برای کیک
آرد ۳ و نیم لیوان
تخم‌مرغ ۲ عدد
شکر نصف لیوان
روغن مایع ۱ لیوان
پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری
وانیل به مقدار کافی
بکینگ پودر یک قاشق چایخوری
مواد لازم برای شربت
شکر یک و نیم لیوان
شیر نصف لیوان
قهوه یک قاشق غذاخوری
آب یک و نیم لیوان

آموزش کوکی براونی

مرحله اول

برای درست کردن کوکی براونی خوشمزه، ابتدا تخم‌مرغ‌ها را در دمای اتاق قرار دهید تا کمی گرم شوند. سپس در یک ظرف مناسب، با همزن برقی یا دستی خوب هم بزنید تا پف کرده و حجیم شوند.

مرحله دوم

بعد از آن، شکر را به تخم‌مرغ‌ها اضافه کنید و حدود ۴ دقیقه هم بزنید تا مایع به رنگ کرمی درآید. حالا وانیل را نیز به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا مواد کمی کشدار شوند و با هم ترکیب شوند.

مرحله سوم

پس از آن، روغن مایع را به مخلوط اضافه کنید و با دور کند همزن کمی هم بزنید. فقط کافی است که روغن با مواد دیگر ترکیب شود و خمیر نرم و یکدستی به دست آید.

مرحله چهارم

حالا آرد را در یک ظرف الک کنید و بکینگ پودر را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید. سپس برای جلوگیری از گلوله شدن آرد، یک بار دیگر آن را الک کنید تا بافت آرد یکنواخت شود.

مرحله پنجم

در مرحله بعد، آرد را به آرامی روی مخلوط بریزید و با همزن دستی به صورت دورانی هم بزنید تا خمیر غلیظ و یکدستی به دست آید.