آموزش کوکی تابه ای

کوکی تابه ای یکی از شیرینی‌های ساده‌ای است که می‌توان به راحتی در خانه تهیه کرد و طعم‌های متفاوتی دارد. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله تهیه کوکی تابه ای، ادامه متن را در سایت رضیم دنبال کنید.

مواد لازم کوکی تابه ای
کره⁣ ۵۰ گرم
پودر قند ۳۵ گرم
زرده تخم مرغ⁣ ۱ عدد
آرد⁣ ۸۰ گرم
پودر کاکائو ۱ قاشق چایخوری
شکلات تخته ای به مقدار کافی

آموزش کوکی تابه ای

مرحله اول

برای شروع تهیه کوکی تابه ای، ابتدا کره را از یخچال بیرون می‌آوریم و به مدت ۳۰ دقیقه در دمای اتاق می‌گذاریم تا نرم شود.

مرحله دوم

کره نرم شده را در یک کاسه می‌گذاریم و پودر قند را الک کرده و روی کره می‌ریزیم. سپس مخلوط کره و پودر قند را خوب هم می‌زنیم تا یکدست شود.

مرحله سوم

در این مرحله، زرده تخم مرغ را از سفیده جدا کرده و به مخلوط کره اضافه می‌کنیم و دوباره هم می‌زنیم تا همه مواد خوب مخلوط شوند. سپس آرد و پودر کاکائو را الک می‌کنیم.

مرحله چهارم

آرد و پودر کاکائو را سه بار الک می‌کنیم و کم‌کم به مخلوط زرده تخم مرغ اضافه می‌کنیم. سپس با همزن و بعد با لیسک خوب مواد را مخلوط می‌کنیم تا یک خمیر نرم و لطیف به دست آید.

مرحله پنجم

یک تابه مناسب را با دو لایه کاغذ روغنی می‌پوشانیم و کمی چرب می‌کنیم. سپس شکلات تخته‌ای را به تکه‌های کوچک خرد می‌کنیم. مقداری از خمیر کوکی را برمی‌داریم و به شکل گرد درمی‌آوریم.

مرحله ششم

یک تکه شکلات را وسط خمیر می‌گذاریم و کمی فشار می‌دهیم. سپس خمیر را جمع کرده و دوباره گرد می‌کنیم. خمیرها را با کمی فاصله درون تابه قرار می‌دهیم.

مرحله هفتم

در این مرحله، درب تابه را با یک دم‌کنی می‌پوشانیم و تابه را روی حرارت متوسط می‌گذاریم. بعد از دو دقیقه، حرارت را کمتر می‌کنیم و اجازه می‌دهیم کوکی‌ها به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزند.