“`html
آموزش کوکی ردولوت
کوکی ردولوت یکی از شیرینیهای خوشمزه و ساده است که معمولاً برای مهمانیهای ویژه درست میشود. اگر میخواهید طرز تهیه کوکی ردولوت را به صورت کامل و مرحله به مرحله یاد بگیرید، با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم کوکی ردولوت | |
کره | ۱۱۰ گرم |
شکر سفید | ۲۰۰ گرم |
بکینگ پودر | ۱ قاشق چایخوری |
آرد | ۲۳۰ گرم |
تخم مرغ | ۱ عدد |
پودر کاکائو | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک | ۱ پنس |
رنگ ژلهای قرمز | ½ قاشق چایخوری |
وانیل | ⅓ قاشق چایخوری |
آموزش کوکی ردولوت
مرحله اول
برای درست کردن کوکی ردولوت خوشمزه، ابتدا ۳۰ دقیقه قبل از شروع کار، کره را از یخچال بیرون میآوریم. سپس کره را در دمای اتاق قرار میدهیم تا کاملاً نرم شود.
مرحله دوم
حالا کره را همراه با شکر در یک کاسه میریزیم و با همزن برقی به مدت ۵ دقیقه هم میزنیم تا این مخلوط روشن و خامهای شود. سپس تخممرغ و وانیل را به این مخلوط اضافه میکنیم.
مرحله سوم
در این مرحله دوباره مخلوط کره را با همزن برقی هم میزنیم تا همه مواد به خوبی ترکیب شوند. بعد از آن، رنگ خوراکی را به مخلوط اضافه میکنیم و همزدن را ادامه میدهیم تا رنگ به خوبی در مواد پخش شود.
مرحله چهارم
حالا آرد، پودر کاکائو و نمک را در یک کاسه مخلوط کرده و سپس سه بار الک میکنیم. بعد این مواد خشک را به مخلوط کره اضافه میکنیم و خمیر را ورز میدهیم تا همه چیز به خوبی ترکیب شود.
محله پنجم
حالا به ورز دادن خمیر ادامه میدهیم تا یک خمیر نرم و لطیف به دست بیاید. سپس سینی فر را با کاغذ روغنی میپوشانیم و مقداری از خمیر به اندازه یک گردو برمیداریم و در دست شکل میدهیم.
مرحله ششم
حالا خمیر
“““html
فرمهای داده شده را در سینی میگذاریم و سپس اجازه میدهیم خمیر به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال استراحت کند. سپس فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم میکنیم و میگذاریم تا کاملاً داغ شود.
مرحله هفتم
در این مرحله، بعد از ۳۰ دقیقه سینی را از یخچال خارج کرده و آن را در قسمت وسط فر قرار میدهیم. اجازه میدهیم که کوکی به مدت ۱۵ دقیقه در فر بماند تا به خوبی پخته شود. بعد از این مدت، سینی را از فر بیرون میآوریم.
مرحله هشتم
در پایان، اجازه میدهیم کوکیها کاملاً خنک شوند. برای نگهداری بهتر کوکیهای ردولوت، آنها را در یک ظرف دربسته بگذارید و در دمای اتاق نگهداری کنید. در نهایت، کوکیها را همراه با چای تازه دم سرو کنید. نوش جان.