آموزش کوکی زنجبیلی
کوکی زنجبیلی یکی از شیرینیهای خوشمزه و معروف است که میتوانید به روشهای مختلفی بپزید. اگر میخواهید طرز تهیهی آن را به طور کامل و مرحله به مرحله یاد بگیرید، با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم کوکی زنجبیلی | |
آرد | ۲۴۵ گرم |
جوش شیرین | ۱٫۵ قاشق چایخوری |
زنجبیل | ۱٫۵ قاشق چایخوری |
دارچین | ۱٫۵ قاشق چایخوری |
نمک | ۱٫۵ قاشق چایخوری |
جوز هندی | ۱٫۵ قاشق چایخوری |
کره | ۹۵ گرم |
شکر سفید | ۸۰ گرم |
شکر قهوه ای | ۵۰ گرم |
عسل | ۳۰ گرم |
تخم مرغ | ۷۵ گرم |
شیره خرما | ۲ قاشق چایخوری |
پودر شکر | برای تزیین |
آموزش کوکی زنجبیلی
مرحله اول
برای درست کردن کوکی زنجبیلی خوشمزه، اول از همه فر را روی دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. سپس کره نرم شده و شکر سفید و قهوهای را در یک کاسه بزرگ بریزید.
مرحله دوم
در این مرحله با استفاده از همزن، مواد را آنقدر هم بزنید تا یکدست و کرم مانند شوند. سپس عسل و شیره خرما را به مایه اضافه کرده و کمی هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.
مرحله سوم
حالا تخممرغ را هم به کاسه اضافه کنید و به مدت ۳ تا ۴ دقیقه با همزن بزنید تا مخلوط حجیم و روشن شود. بعد، آرد را همراه با جوش شیرین، جوز هندی، زنجبیل، دارچین و نمک در یک کاسه جداگانه ترکیب کنید.
مرحله چهارم
در این مرحله، مخلوط آرد را به تدریج و در سه مرحله به مواد داخل کاسه اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا خمیری نرم و لطیف به دست آید. سپس یک سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و به اندازه یک گردو از خمیر بردارید.
مرحله پنجم
خمیر را به شکل گرد درآورده و در سینی قرار دهید. با کف دست آن را کمی فشار دهید تا تخت شود. این کار را برای تمام خمیر تکرار کنید و آنها را به ترتیب در سینی بچینید.
مرحله ششم
حالا سینی را در فر بگذارید و اجازه دهید کوکیها به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه بپزند تا طلایی شوند. سپس آنها را از فر خارج کرده و بعد از اینکه کاملاً خنک شدند، در پودر شکر غلطانده و سرو کنید.