آموزش کوکی شاه بلوط
کوکی شاه بلوط یک نوع شیرینی خشک و خوشمزه است که از مغز پخته شده شاه بلوط تهیه میشود. شاه بلوط طعمی بسیار خوشایند و عطر فوقالعادهای دارد که به کوکی میبخشد. این شیرینی به شکل برگ درست میشود و روی آن با پودر کاکائو به صورت خطوط برگ تزئین میشود. شما میتوانید این کوکی را برای عصرانه، دورهمیها یا مناسبتهای خاص مانند عید نوروز تهیه کنید. برای یادگیری مراحل دقیق تهیه کوکی شاه بلوط، با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم کوکی شاه بلوط | |
کره | ۲۰۰ گرم |
ماست | ۱ قاشق غذا خوری |
پودر قند | ۱ لیوان |
آرد | ۳ لیوان |
بکینگ پودر | ۱ قاشق مربا خوری |
وانیل | کمی |
مواد لازم داخل کوکی | |
شاه بلوط آب پز شده | ۱ کاسه |
شکر دانه ریز | ۳ قاشق غذا خوری |
دارچین | ۱ قاشق چای خوری |
پودر کاکائو برای روی کوکی | ۱ قاشق غذا خوری |
آموزش کوکی شاه بلوط
مرحله اول
برای درست کردن کوکی خوشمزه با شاه بلوط، ابتدا باید مواد میانی را درست کنیم. برای این کار، شاه بلوط آب پز و شکر را درون یک قابلمه بریزید و با حرارت ملایم بپزید تا شکر کاملاً حل شود.
مرحله دوم
سپس دارچین را به مواد اضافه کنید و قابلمه را از روی حرارت بردارید. در این مرحله، مواد حالت خمیری پیدا میکنند. حالا به تهیه خمیر کوکی میپردازیم. کره، پودر قند و ماست را در یک کاسه بزرگ بریزید و خوب ورز دهید.
مرحله سوم
سپس مواد را با دست ترکیب کنید تا یکدست شود. بعد آرد، بکینگ پودر و وانیل را به آن اضافه کنید تا یک خمیر نرم به دست آید. خمیر را خوب ورز دهید و سپس تکههای کوچک از آن بردارید. درون هر تکه کمی از مخلوط شاه بلوط بگذارید و با دست بپوشانید.
مرحله چهارم
سپس به هر تکه شکل یک برگ بدهید. نوک چاقو را به پودر کاکائو آغشته کنید و روی خمیر خطوط برگ را بکشید. کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و کوکیها را با فاصله مناسب درون سینی بچینید.
مرحله پنجم
حالا سینی را در فر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم شده، قرار دهید و به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بپزید تا کمی رنگشان قهوهای شود. سپس آنها را از فر بیرون آورده و بگذارید خنک شوند. بعد از خنک شدن، کوکیها را از کاغذ روغنی جدا کرده و در ظرف دلخواه سرو کنید.