آموزش کوکی عسلی
کوکی نرم یا کلوچه یکی از شیرینی های خوشمزه و سنتی ایرانی است که با چای به عنوان میان وعده یا عصرانه سرو میشود. این کلوچهها معمولاً به شکل مغزدار تهیه میشوند و فواید زیادی دارند. نوع دیگری از کلوچهها وجود دارد که به آنها کوکی میگویند و مغزدار نیستند. کوکی عسلی یکی از این نوع کوکیهاست که با پودر نارگیل و عسل تهیه میشود. این کوکیها خیلی سبک و خوشمزه هستند و میتوانند به عنوان شیرینی در مهمانیها یا مجالس مورد استفاده قرار گیرند. همچنین، میتوان آنها را به عنوان میان وعدهای سالم برای کودکان و نوجوانان نیز استفاده کرد. در ادامه، با ما همراه باشید تا آموزش درست کردن کوکی عسلی را با هم مرور کنیم.
مواد لازم کوکی عسلی | |
کره نرم شده | ۱۲۵ گرم |
پودر شکر | ۱۱۰ گرم |
تخم مرغ | ۱ عدد |
پودر نارگیل | ۲ قاشق سوپ خوری |
عسل | ۲ قاشق سوپ خوری |
آرد | ۲۵۵ گرم |
بکینگ پودر | یک و نیم قاشق چای خوری |
پودر نارگیل اضافه برای غلطاندن کوکی ها | به مقدار لازم |
وانیل | کمی |
آموزش کوکی عسلی
مرحله اول
برای درست کردن کوکی عسلی، ابتدا یک کاسه برمیداریم. سپس کره و پودر شکر را درون کاسه میریزیم و با همزن آنقدر میزنیم که حالت نرم و پفی بگیرد. بعد وانیل و تخم مرغ را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم تا یکدست شود.
مرحله دوم
پودر نارگیل را به مخلوط اضافه میکنیم. سپس عسل را هم میریزیم و با همزن میزنیم تا همه چیز خوب با هم ترکیب شود. بعد، آرد و بکینگ پودر را در دو مرحله اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم. سپس مواد را به مدت ۵ دقیقه در فریزر قرار میدهیم تا کمی سرد و استراحت کند.
مرحله سوم
در یک ظرف، مقداری پودر نارگیل میریزیم. سپس مواد را از فریزر خارج کرده و از خمیر، یک قاشق چای خوری برمیداریم و با دست به شکل توپ در میآوریم. بعد، آن را در پودر نارگیل غلطانده و آماده میکنیم. سینی فر را برمیداریم و کف آن را با کاغذ روغنی میپوشانیم.
مرحله چهارم
حالا روی کاغذ روغنی را کمی چرب میکنیم. در ادامه کوکیها را در سینی فر با فاصله قرار میدهیم. سپس سینی را در فر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کردیم، قرار میدهیم و به مدت ۱۵ دقیقه میگذاریم تا بپزد.
مرحله پنجم
وقتی کوکیها آماده شدند، دورشان طلایی میشود. پس از پخت، سینی را از فر خارج کرده و کنار میگذاریم تا از دما بیفتد. سپس با دقت از روی کاغذ جدا کرده و در یک ظرف در بسته در یخچال نگهداری میکنیم.