• آموزش کوکی میوه خشک

کوکی میوه خشک یکی از نوع‌های خوشمزه و ساده شیرینی‌های بین‌المللی است که می‌توان آن را با طعم‌های مختلف درست کرد. اگر می‌خواهید آموزش کامل و مرحله به مرحله تهیه این کوکی را مشاهده کنید، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم کوکی میوه خشک
آرد قنادی ۱۸۵ گرم
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
کره ۱۲۵ گرم
شکر قهوه ای ۹۰ گرم
شکر سفید ۵۰ گرم
وانیل ¼ قاشق چایخوری
تخم مرغ ۱ عدد
میوه خشک ۲۰۰ گرم

آموزش کوکی میوه خشک

مرحله اول

برای درست کردن کوکی میوه خشک خوشمزه، ابتدا کره که به دمای اتاق رسیده را با وانیل، شکر سفید و شکر قهوه‌ای در یک کاسه مناسب می‌ریزیم. سپس با همزن برقی یا دستی به مدت ۴ تا ۵ دقیقه مخلوط می‌کنیم تا رنگ مواد روشن شود.

مرحله دوم

در این مرحله، تخم‌مرغ را به کاسه اضافه می‌کنیم و یک دقیقه دیگر مواد را با همزن مخلوط می‌کنیم تا کمی حجیم شوند. سپس آرد را با نمک و بکینگ پودر ترکیب کرده و داخل الک می‌ریزیم.

مرحله سوم

حال ترکیب آرد را کم کم روی مواد داخل کاسه الک می‌کنیم و با لیسک مواد را ترکیب می‌کنیم تا مخلوط یکدستی به دست بیاید. سپس میوه‌های خشک را خرد کرده و به کاسه اضافه می‌کنیم و مواد را به قدری مخلوط می‌کنیم که یکدست شوند.

مرحله چهارم

در این مرحله، خمیر به دست آمده را داخل یک کیسه نایلونی می‌ریزیم و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار می‌دهیم تا استراحت کند. بعد از این مدت، سینی فر را با کاغذ روغنی می‌پوشانیم و خمیر را از یخچال خارج می‌کنیم.

مرحله پنجم

حالا به اندازه یک گردو از خمیر برمی‌داریم و به شکل گرد در می‌آوریم. سپس با کف دست کمی تخت می‌کنیم و در سینی فر قرار می‌دهیم. این کار را برای تمامی خمیر تکرار می‌کنیم و در سینی می‌چینیم.

مرحله ششم

در این مرحله، سینی را به مدت ۲۰ دقیقه در یخچال قرار می‌دهیم. سپس فر را با دمای ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد روشن کرده و اجازه می‌دهیم گرم شود. بعد از گذشت این زمان، سینی را از یخچال خارج کرده و در فر قرار می‌دهیم.

مرحله هفتم

بعد از ۱۲ تا ۱۵ دقیقه که کوکی‌ها تغییر رنگ دادند و طلایی شدند، سینی را از فر خارج می‌کنیم و اجازه می‌دهیم کوکی‌ها خنک شوند. در پایان، کوکی‌ها را در ظرف مورد نظر می‌چینیم و با چای سرو می‌کنیم.