آموزش کوکی نوتلا

کوکی نوتلا یکی از انواع کوکی‌های خوشمزه و جهانی است که معمولاً همراه با انواع قهوه‌ها سرو می‌شود. برای یادگیری نحوه تهیه این کوکی خوشمزه قدم به قدم، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم کوکی نوتلا
نوتلا ۱ پیمانه
آرد نان فانتزی ½ پیمانه + ۱ قاشق غذاخوری پر
بکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری
تخم مرغ ۱ عدد

آموزش کوکی نوتلا

مرحله اول

برای شروع تهیه کوکی نوتلا، ابتدا نوتلا و تخم‌مرغ را ۳۰ دقیقه قبل از یخچال بیرون بیاورید تا به دمای اتاق برسند. سپس نوتلای نرم‌شده و تخم‌مرغ را در یک کاسه مناسب بریزید.

مرحله دوم

حالا با استفاده از همزن دستی یا برقی، مواد را به‌خوبی مخلوط کنید تا ترکیبی یکدست به‌دست آید. سپس آرد و بکینگ پودر را با هم ترکیب کنید تا یکدست شوند. بعد از آن ترکیب آرد و بکینگ پودر را الک کنید.

مرحله سوم

در این مرحله دوباره ترکیب آرد و بکینگ پودر را درون الک بریزید و روی مواد درون کاسه الک کنید. در حین الک کردن، با یک لیسک به آرامی مواد را مخلوط کنید تا ترکیب یکدست شود و آرد گلوبه نشود.

مرحله چهارم

پس از اینکه مواد کاملاً یکدست شدند، کف یک ظرف مناسب را با کاغذ روغنی بپوشانید. سپس به کمک قاشق یا اسکوپ بستنی از مواد بردارید و با فاصله روی کاغذ روغنی بچینید. حالا مواد را به فریزر منتقل کنید.

مرحله پنجم

پس از ۱۵ دقیقه، فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید و اجازه دهید به مدت ۱۵ دقیقه گرم شود. سپس کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و کوکی‌ها را از فریزر خارج کرده و در سینی بچینید.

مرحله ششم

حالا سینی فر را داخل فر قرار دهید و اجازه دهید کوکی‌ها به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه بپزند. سپس کوکی‌ها را از فر خارج کنید و در همین حین، می‌توانید مقداری شکلات چیپسی روی کوکی‌ها قرار دهید.

مرحله هفتم

در نهایت، کوکی‌ها را کنار بگذارید تا به‌طور کامل خنک شوند. سپس آن‌ها را با احتیاط از روی کاغذ روغنی جدا کنید و در ظرف درب‌دار قرار دهید. این کوکی خوشمزه را می‌توانید تا یک هفته در یخچال نگهداری کنید.