آموزش کوکی پنیر فرانسوی

کوکی پنیر فرانسوی یکی از شیرینی‌های خوشمزه و ساده فرانسوی است که با روش‌های مختلفی تهیه می‌شود. برای دیدن آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه این کوکی، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم کوکی پنیر فرانسوی
پودر شکر ۶۵۰ گرم
کره ۷۵۰ گرم
تخم مرغ ۴ عدد
پنیر خامه‌ای ۵۵۰ گرم
پودر نارگیل ۱۰۰ گرم
آرد ۱ کیلوگرم
شکلات تلخ ۲۵۰ گرم
بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری
شکلات چیپسی نسوز به تعداد کافی

آموزش کوکی پنیر فرانسوی

مرحله اول

برای درست کردن کوکی پنیر فرانسوی خوشمزه، ابتدا همه مواد را ۳۰ دقیقه قبل از شروع از یخچال بیرون می‌آوریم تا به دمای اتاق برسند. بعد، پودر شکر را به همراه کره داخل یک کاسه می‌ریزیم.

مرحله دوم

حالا همه مواد را با همزن خوب مخلوط می‌کنیم تا سبک و پوک شوند. سپس، تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی به کاسه اضافه می‌کنیم و هر یک را یک دقیقه مخلوط می‌کنیم تا کاملا با بقیه مواد ترکیب شوند.

مرحله سوم

اکنون، پودر نارگیل و پنیر خامه‌ای را به کاسه اضافه کرده و خوب مخلوط می‌کنیم تا مواد صاف و یکدست شوند. سپس، بکینگ پودر و آرد را با هم ترکیب کرده و روی مخلوط الک می‌کنیم.

مرحله چهارم

حالا با استفاده از لیسک، مواد را خوب با هم مخلوط می‌کنیم. سپس شکلات تلخ را اضافه کرده و دوباره با لیسک هم می‌زنیم تا خمیر نرم و یکدستی به دست بیاید. فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن می‌کنیم تا گرم شود.

مرحله پنجم

در این مرحله، سینی فر را با کاغذ روغنی کامل می‌پوشانیم. سپس مایه کوکی را داخل قیف با ماسوره ساده می‌ریزیم و با فاصله روی کاغذ روغنی قیف می‌زنیم. روی هر کوکی یک شکلات چیپسی قرار می‌دهیم.

مرحله ششم

بعد از این که تمام مایه کوکی را داخل سینی ریختیم، سینی را داخل فر قرار می‌دهیم و اجازه می‌دهیم کوکی‌ها بپزند. پس از گذشت ۱۰ دقیقه که اطراف کوکی‌ها کمی تغییر رنگ داد، سینی را از فر خارج می‌کنیم.