آموزش کوکی کورجیک

کوکی کورجیک یکی از شیرینی‌های ساده و خوشمزه روسیه است که با طعم‌های مختلفی تهیه می‌شود. برای اینکه با روش کامل و مرحله به مرحله تهیه کوکی کورجیک آشنا شوید، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم کوکی کورجیک
شیر ۸۰ گرم
شکر ۲۰۰ گرم
کره ۱۰۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
وانیل نوک قاشق چایخوری
بکینگ پودر ۱۰ گرم
آرد سفید ۴۰۰ گرم
نمک ¼ قاشق چایخوری
مواد رومال
زرده تخم مرغ ۲ عدد
پودر کاکائو ۱ قاشق سوپخوری
شیر گرم ۲ قاشق چایخوری

آموزش کوکی کورجیک

مرحله اول

برای درست کردن کوکی کورجیک خوشمزه، اولین کار این است که شیر و شکر را در یک قابلمه مناسب بریزید. سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر کاملاً حل شود. بعد از آن، قابلمه را کنار بگذارید تا شیر کمی خنک شود.

مرحله دوم

در این مرحله، آرد را با بکینگ پودر و نمک مخلوط کرده و دوباره الک می‌کنیم. سپس این ترکیب آرد را در یک کاسه مناسب می‌ریزیم و کره سرد را اضافه می‌کنیم و خوب هم می‌زنیم تا کره به آرد بچسبد.

مرحله سوم

وقتی که کره و آرد کاملاً مخلوط شدند، مخلوط شیر که حالا هم‌دما شده است را اضافه می‌کنیم. با یک لیسک، مواد را هم زده و اجازه می‌دهیم تا خمیر جمع شود. در این مرحله همچنین تخم‌مرغ و وانیل را اضافه کرده و همه چیز را با هم مخلوط می‌کنیم.

مرحله چهارم

بعد از اینکه خمیر جمع شد، نیازی به ورز دادن آن نیست چون ممکن است روغن بیفتد. حالا خمیر را در یک کیسه فریزر قرار داده و در یخچال می‌گذاریم تا یک ساعت بماند و کاملاً خنک شود.

مرحله پنجم

در این مرحله، مواد رومال را خوب مخلوط می‌کنیم تا یکدست شوند. سپس فر را به دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می‌کنیم تا گرم شود. بعد از آن، خمیر را از یخچال خارج کرده و زیر و روی آن کاغذ روغنی می‌گذاریم.

مرحله ششم

حالا باید خمیر را با وردنه به ضخامت ۶ سانتی‌متر باز کنیم و سپس با کاتر دلخواه برش بزنیم. بعد از آن، خمیرهای بریده شده را به صورت مرتب در سینی فر قرار می‌دهیم و با یک برس، مواد رومال را روی خمیرها می‌مالیم.

مرحله هفتم

در این مرحله، سینی را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار می‌دهیم. سپس آن را خارج کرده و با چنگال، روی کوکی‌ها طرح می‌اندازیم. در نهایت، کوکی‌ها را به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه در فر قرار داده و می‌پزیم.