آموزش کیک آلبالو دو رنگ
کیک آلبالو دو رنگ یکی از دسرهای خوشمزه و معروف دنیا است و بافت نرم و دلپذیری دارد. اگر میخواهید آموزش کامل و مرحلهبهمرحله کیک آلبالو دو رنگ را ببینید، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم کیک آلبالو دو رنگ |
|
تخم مرغ | ۳ عدد |
شکر | ۱ پیمانه |
وانیل | نوک قاشق چایخوری |
کره | ۱۰۰ گرم |
روغن مایع | ۲ قاشق غذاخوری |
شیر | ¼ پیمانه + ۲ قاشق غذاخوری |
آرد | ۲ پیمانه |
بیکینگ پودر | ۲ قاشق چایخوری |
آلبالو | ۱ پیمانه |
پودر کاکائو | ۲ قاشق چایخوری |
آموزش کیک آلبالو دو رنگ
مرحله اول
برای تهیه کیک آلبالو دو رنگ، ابتدا کره را ۳۰ دقیقه قبل از یخچال بیرون بیاورید تا نرم شود. سپس فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.
مرحله دوم
کره نرم شده را به همراه شکر و وانیل در یک کاسه بزرگ بریزید و با همزن برقی بزنید تا مخلوط کرمی و سبک شود. سپس تخممرغها را یکییکی اضافه کنید.
مرحله سوم
بعد از اضافه کردن هر تخممرغ، به مدت ۳۰ ثانیه هم بزنید تا مواد به خوبی ترکیب شوند. در این بین، گاهی کاسه را تمیز کنید تا بوی تخممرغ از بین برود.
مرحله چهارم
پودر کاکائو را با ۲ قاشق غذاخوری شیر مخلوط کنید و بگذارید کنار. سپس بقیه شیر و روغن مایع را به کاسه اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب شوند. در ادامه، آرد و بیکینگ پودر را الک کنید و به مخلوط اضافه کنید.
مرحله پنجم
حالا باید مواد خشک را سه بار الک کنیم و آنها را به دو مرحله به کاسه اضافه کنیم. سپس با استفاده از یک لیسک، مواد را به صورت دورانی هم بزنیم تا بافت مایه کیک یکدست و خوب شود. بعد از آن، مایه کیک را به دو قسمت مساوی تقسیم میکنیم.
مرحله ششم
در این مرحله، پودر کاکائوی حل شده را به یکی از قسمتهای مایه کیک اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم. سپس مایه کیک را در دو قیف یکبار مصرف میریزیم و قالب لوف را با کاغذ روغنی میپوشانیم.
مرحله هفتم
در این مرحله، هسته آلبالوها را جدا کرده و یک لایه از مایه ساده را درون قالب میریزیم. سپس مقداری آلبالو را روی مایه میچینیم. حالا روی آلبالوها را با مایه شکلاتی میپوشانیم و این کار را تا تمام شدن مواد ادامه میدهیم.
مرحله هشتم
وقتی که همه مواد تمام شد، قالب را درون فر قرار میدهیم و اجازه میدهیم کیک به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه بپزد تا کاملاً پخته شود. بعد از این زمان، برای اطمینان از پخت کیک، یک خلال دندان یا سیخ چوبی را در مرکز کیک فرو میبریم.
مرحله نهم
حالا خلال دندان یا سیخ چوبی را از مرکز کیک بیرون میآوریم. اگر مایه کیک به آن نچسبیده باشد، یعنی کیک کاملاً پخته است. سپس قالب را از فر بیرون میآوریم و اجازه میدهیم کیک خنک شود. بعد از اینکه کیک خنک شد، آن را از قالب جدا میکنیم.
مرحله دهم
در مرحله آخر، کیک را روی توری میگذاریم و پس از اینکه کاملاً خنک شد، آن را به اندازههای دلخواه برش میزنیم. سپس برشهای کیک را در ظرف دلخواه قرار میدهیم و همراه با چای آلبالویی سرو میکنیم. نوش جان!